مهین منافی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق بررسی های انجام شده در استان ۲۹ درصد دانش آموزان آذربایجانغربی دسترسی به اینترنت نداشته و از بسته های آموزشی استفاده میکنند که ستادهای ویژه تهیه بسته های یاد شده در ارومیه و مناطق ۲۴ گانه آموزشی در این راستا فعال هستند.
وی بیان کرد: از کل ۶۲۲ هزار دانش آموز استان ۸۳ درصددر شبکه شاد احراز هویت شدند ولی ۷۱ درصد آنان آنلاین هستند و ۱۱ درصد از شبکه شاد استفاده نمیکنند چر ا که به دلایل مرزی بودن و مشکلات اقتصادی خانواده ها امکان حضور برای آنان فراهم نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: ۱۷ درصد از دانش آموزان نیز وارد شاد نشدند که در مجموع ۲۹ درصد دانش آموزان از طریق محتوا و بسته های آموزشی تحت پوشش هستند.
منافی ادامه داد: ۹۷.۸ درصد مدیران و ۹۳.۸ درصد معلمان استان نیز در سامانه شاد هستند ولی معلمان پایههای عشایری در کنار فعالیت در شاد در مدارس به صورت نیمه حضوری حضور دارند چرا که در برخی مناطق صعب العبور دسترسی به اینترنت دشوار است.
وی اضافه کرد: به علت نبود زیرساختهای اینترنتی ۱۰۸ روستای مرزی تحت پوشش شبکه شاد نیست که معلمان و راهنمایان اموزشی با تحمل مشقتهای مناطق صعب العبور به مانند همیشه برای دانش آموزان این مناطق بسته های آموزشی تهیه و ارائه میکنند.
وی با اشاره به این که در حال حاضر نحوه فعالیت مدیران و مربیان در فضای مجازی و متفاوت از فضای مدرسه است افزود: ماموریت این نهاد تعطیل نشده بلکه نحوه اجرای ماموریتها تغییر یافته است.
آذربایجانغربی دارای ۶۲۲ هزار دانشآموز است که پنج هزار مدرسه تحصیل میکنند.
مدارس استان آذربایجانغربی به تبع مدارس کشور از اسفند سال ۱۳۹۸ تعطیل بوده و اغلب دانشآموزان استان سال تحصیلی را در شبکه شاد سپری کردهاند.