به گزارش ایرنا؛ سید جلال هاشمی روز شنبه در جمع مدیران اقتصادی استان همدان اظهار داشت: به دنبال نامگذاری سال ۹۹ از سوی رهبری فرزانه انقلاب به عنوان «جهش تولید» جلسه های زیادی با حضور رییس جمهوری و مدیران سازمان برنامه و بودجه تشکل شده است.
نماینده امور استانهای نهاد رییس جمهوری اضافه کرد: نتیجه و ماحصل برگزاری این نشست ها فراهم کردن دستورالعمل های سخت افزاری و نرم افزاری برای اجرای طرح های تفاهم شده بین استانداران و محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه اجرایی شود.
هاشمی بیان کرد: تفاهم نامه شکل گرفته بین استانداران و سازمان برنامه و بودجه یک مثلث اقتصادی است یعنی بخشی از منابع اعتباری باید توسط بانک ها تامین شده، بخشی هم ردیف های اعتباری زیر ساختی ملی و استانی و ضلع سوم آورده سرمایه گذاران است.
وی افزود: بخش اصلی کار جهش تولید نیازمند حمایت بانک ها از طرح های پیش بینی شده است که همدان در این باره از استان های پیشگام بوده با این وجود انتظار می رود بانک ها همچنان به حمایت ادامه دهند.
نماینده امور استانهای نهاد ریاست جمهوری اظهار داشت: برخی از سرمایه گذاران برای خرید تجهیزات و مواد اولیه مشکلاتی دارند که این وضعیت با حمایت از بانک ها قابل رفع است.
هاشمی بیان کرد: ۳۷ طرح جهش تولید برای استان همدان پیش بینی شده است و مسئولان مکلف به رفع موانع پیش روی این طرح ها در سطح ملی در مکاتبه و پیگیری از طریق سازمان ها و مکاتبه و جلسه با وزرا هستند.
وی از مسئولان استانی خواست برای رفع موانع و مشکلات پیش روی طرح ها فهرست و اطلاعات متقنی از طرحهای دارای مشکل، عنوان مشکل و دستگاه مسئول در رفع مانع ارائه شود تا بتوان مشکلات را گام به گام رفع کرد.
نماینده امور استانهای نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: از بین طرح های جهش تولید پیش بینی شده ۱۰ طرح بنیادی با ذکر اهمیت، رویکرد، ارز آوری، صادرات محوری و تاثیر آن در استان مشخص و ارائه شود.
نماینده امور استانهای نهاد ریاست جمهوری با هدف بررسی طرحهای مصوب جهش تولید در همدان حضور یافت.
در سفر اخیر محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به همدان، اجرای ۳۷ طرح مهم در راستای تحقق اصل جهش تولید در این استان مصوب شد.