به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تارنمای این شبکه خبری آمریکایی، به گفته فعالان محلی، بیماری همه گیر کووید-۱۹ به بحران بیخانمانهای نیویورک دامن زده است. براساس گزارشهای رسیده بیش از ۲۰ هزار بیخانمان بزرگسالان در نیویورک به ثبت رسیده که این میزان بیش از هر زمان دیگری در تاریخ آمریکا است.
گفته میشود بین ماههای می و اوت (اردیبهشت و مرداد) ، میزان مرگ و میر در افراد بیخانمان که به دلیل ویروس کرونا مردهاند، ۷۸ درصد بیشتر از متوسط نرخ مرگ و میر بوده است.
«جیزل راتیر» Giselle Routhier، مدیر سیاست ائتلاف برای بیخانمانها در این خصوص گفت: «اگر همه گیری ویروس کرونا تنها یک چیز به ما آموخته باشد، این است که داشتن مسکن خود نوعی مراقبت بهداشتی بشمار میرود. همسایگان بیخانمان ما به امنیت و ثبات در یک خانه احتیاج دارند» .
مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها (CDC) نیز جمعیت بیخانمانها را به عنوان یک گروه «بسیار آسیب پذیر» در برابر ویروس کرونا دانسته و اعلام کرده است گسترش کووید-۱۹ میتواند به طور مستقیم "در افزایش استفاده از پناهگاههای اضطراری" تاثیر داشته باشد.
براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۱۶ میلیون و ۳۹ هزار آمریکایی به کووید-۱۹ مبتلا شده که از این میان بالغ بر ۲۹۹ هزار و ۶۹۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
تهران- ایرنا- شبکه سی بیاس در گزارشی با بیان اینکه همه گیری کرونا به بحران بیخانمانهای نیویورک دامن زده، نرخ مرگ و میر حاصل از کووید-۱۹ را در میان این افراد، ۷۸ درصد بیش از میانگین جان باختگان در میان سایر اقشار اعلام کرد.