اقبال عباسی شنبه شب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: در حوزه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر در استان تاکنون فعالیتها و برنامهریزیهای موثر و کاربردی انجام شده است و نیازمند برنامه مدون و به دور از برنامههای تکراری است.
وی به شهادت یکی از ماموران نیروی انتظامی مرکز استان در برخورد با توزیعکنندگان مواد مخدر در یکی از مناطق پرخطر مرکز استان اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی استان و دستگاههای همکار در عرصه مقابله با مواد مخدر زحمات زیادی را در حوزه مقابله با مواد مخدر انجام دادهاند و شهادت ماموران انتظامی نمونه بارز ایثارگری این نیروهاست.
وی به مسوولان دستگاههای متولی تاکید کرد در حوزه مبارزه و مقابله با مواد مخدر فراتر از اقدامات معمول فعالیت داشته باشند و از اجرای برنامههای تکراری جلوگیری شود و فعالیتها به صورت مستمر ارزیابی و رصد شود که چه میزان بازخورد خوب داشته است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت:در مناطق آسیبپذیر و پرخطر استان باید فعالیتهای مقابلهای و پیشگیری انجام شود و بعد از آن برای رفع مشکلات مردم این مناطق از جمله اشتغال، معیشت و تحصیل اقدام شود.
وی از مسوولان دستگاههای متولی از جمله فنی وحرفهای، اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، رسانهها، اداره کل زندانها ، فرهنگ و ارشاد اسلامی ،سازمان تبلیغات و بهزیستی و سایر دستگاههای متولی خواست تا یک برنامه مدون برای سال آینده در این حوزه ارائه دهند.
عباسی به مشکلات یکی از مناطقآلوده و پر خطر شهرکرد اشاره کرد و گفت: مسوولان دستگاههای اجرایی از جمله شهرداری، شرکتهای خدماترسان آب، برق و گاز و مرکز بهداشت باید برای رفع مشکلات این منطقه و رفع اصلاح وضعیت آن تلاش کنند تا مشکلات این منطقه شناسایی و رفع شود.
وی بر برخورد جدی و قاطع با ساکنان این منطقه برای اجرای طرحهای مختلف تاکید کرد و گفت: در حوزه مبارزه مواد مخدر و دستگیری و کشفیات خوب عمل شده است و نسبت به سایر استانها وضعیت مطلوب داریم و در حوزه پیشگیری و مبارزه باید اقدامات بیشتری انجام شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری نیز با تاکید بر اینکه تصمیمگیری و برنامه در حوزه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر نیاز به یک برنامه استانی دارد، گفت: در چند سال گذشته در جلسات شورای هماهنگی به صورت منطقهای و با اولویت مرکز استان برنامهریزی میشد.
علیرضا علیمحمدی افزود: در حوزه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر باید به شهرستانهایی که در مسیر محور ترانزیت جنوب به مرکز استان قرار دارند، توجه ویژه صورت گیرد.
به گفته وی،هماکنون شهرستانهای بروجن و لردگان به عنوان بارانداز مواد مخدر هستند و باید برای رفع مشکلات این مناطق نیز به عنوان مناطق پر خطر و آسیبپذیر برنامهریزی شود.
وی در ادامه با اشاره به ممنوعیت کشت شاهدانه نیز افزود: مسوولان متولی به خصوص جهاد کشاورزی باید در زمان کشت محصول در این خصوص اطلاع رسانی و نظارت داشته باشند تا محصول بدون مجوز کشت نشود.
استان چهارمحال وبختیاری با۱۰ شهرستان دارای بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.