به گزارش ایرنا، سید یاسر حسن پور روز یکشنبه به رسانه ها افزود: حمایت از کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات از یک سو و ساماندهی و نظارت موثر بر فعالیت آن ها ضرورت دارد.
وی بیان کرد: تا کنون بیش از ۴۰۰ نماد اعتماد الکترونیکی در استان سمنان واگذار شد که از این تعداد در حال حاضر ۱۶۲ مورد فعال است.
حسن پور تاکید کرد: بهرهگیری از ظرفیتهای ارتباطی و زیرساختهای مخابراتی ایجاد شده در استان سمنان در جهت رونق کسب و کارها ،توسعه اقتصادی و همچنین ایجاد فرصتهای شغلی جدید دارای اهمیت است.
وی با تاکید بر شفاف سازی چرخه کسب و کار الکترونیکی و بهبود شاخص های کسب وکار ، حمایت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی را ضروری دانست.
وی تاکید کرد: رعایت حقوق شهروندان و اجرای قوانین با دقت و حساسیت ویژهای در این اداره مورد پیگیری است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به ضرورت شناسایی و کاهش آسیب های اقتصادی شرکت ها و کسب و کارهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ناشی از شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: یکی از اولویت های مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان شناسایی و حمایت از کسب و کارهای حوزه فناوری در دوران کرونا است .
حسن پور با قدردانی از فعالیت صاحبان کسب و کارهای این حوزه در شرایط کنونی، گفت: طرح هایی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مرتبط به صورت تسهیلات برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده در شرایط بحرانی اختصاص یافته است.
وی با بیان آنکه تسهیلات ذکر شده از ظرفیت مناسبی جهت کاهش مشکلات کسب و کارها در شرایط کنونی برخوردار است افزود : با توجه به حضور شرکت های دانش بنیان و فناور در استان سمنان که در شرایط کنونی علاوه بر حفظ نیروهای شاغل، ظرفیت جذب نیروی کار جدید را نیز دارا است بیان کرد: بهره مندی از این تسهیلات در شرایط کنونی برای شرکت ها از اولویت بالایی برخوردار است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان اضافه کرد: متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت اداره کل به نشانی semnan.ict.gov.ir از جزییات و شرایط بهره مندی از تسهیلات حمایتی فوق آگاهی یابند.