به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، این تصمیم در آستانه جلسه امروز (یکشنبه) آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و مقام های ایالتی این کشور اتخاذ شده است.
آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا با افزایش موارد ابتلا به کووید – ۱۹ مواجه است و قرنطینه نسبی در این کشور به مدت شش هفته برقرار بوده است، به طوری که رستوران ها در این مدت تعطیل اما فروشگاه ها و مدارس باز بوده و به فعالیت ادامه داده اند.
از سویی، با افزایش موارد ابتلا به کرونا در برخی مناطق آلمان، تمهیدات سخت تری اتخاذ شده است.
به گفته «مارکوس سودر» مقام ارشد ایالت باواریا آلمان، تمهیدات جدید شامل طیف وسیعی است که فعالیت مدارس، مهدهای کودک، فروشگاه ها و تماس های فردی را دربرمی گیرد.
آلمان به نسبت بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر در مهار موج نخست کرونا در ماه های مارس و آوریل (اسفند ۹۸- فروردین ۹۹) موفق تر عمل کرد.
این در حالی است که براساس آمار ارائه شده از سوی انستیتو رابرت کُخ، نرخ روزانه جدید موارد ابتلا در این کشور به ۲۸ هزار و ۴۳۸ مورد و مرگ و میر روزانه نیز به ۴۹۶ نفر رسیده است.
در این میان، مخالفان اعمال قرنطینه کرونا به طور معمول در شهرهای مختلف آلمان تظاهرات می کنند.
روز شنبه، پلیس فرانکفورت و درسدن برای تقویت خود در برابر معترضان، به لباس ضد شورش ملبس و به ماشین های آب پاش مسلح شد.
«پیتر آلتمایر» وزیر اقتصاد آلمان گفت که بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی در حال پر شدن است و این کشور نمی تواند تا بعد از کریسمس برای عکس العمل نشان دادن به این مساله منتظر بماند.
مرکل طرفدار اعمال محدودیت های سخت تر است اما هنوز نتوانسته است موافقت ۱۶ ایالت این کشور در این زمینه را به دست آورد. با این وجود، سختگیری هایی در برخی ایالت ها به اجرا درآمده است.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.