مراغه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: در راستای کاهش مشکلات ترافیک درون و برون شهری، رفع نقاط حادثه‌خیز و اجرای مطالعات طرح جامع ترافیکی مراغه ضروری است.

به گزارش ایرنا، سیدعلی موسوی روز یکشنبه در جلسه شورای ترافیک مراغه افزود: با توجه به مشکلات عدیده ترافیکی در نقاط مختلف این شهرستان، برنامه ریزی برای برون رفت از آنها با اجرای مطالعات طرح جامع ترافیکی شهر مراغه بیش از پییش ضروری بوده و باید در برنامه شورای اسلامی و شهرداری در سال آینده قرار گیرد.

وی ادامه داد: هم اکنون گره های ترافیکی در شهرهای فاقد طرح جامع ترافیکی به چشم می خورد و شهر مراغه نیز نیازمند اجرای مطالعات آن برای اجرا در سال های آینده است.

موسوی با اشاره به اقدامات انجام شده عمرانی در راستای کاهش نقاط حادثه خیز مراغه اضافه کرد: طرح تعریض پل چکان با توجه به فرارسیدن فصول بارندگی و سرمای زمستان، با تاخیر مواجه شده لیکن با مساعد شدن وضعیت جوی، این طرح تکمیل خواهد شد و با اجرای عملیات عمرانی،  پل زیرگذر داش آتان آماده تردد روگذر در روزهای آینده می شود.

وی افزود: کمبود تجهیزات راهداری در این شهرستان در فصول بارندگی و زمستان احساس می شود و این امر زمینه ساز مشکلات عدیده ای برای بازگشایی راه های مسدود شده  بر اثر بارندگی های زمستانی می شود که با تمهیدات لازم از جمله  بهره گیری از ماشین الات استیجاری و تعمیر ماشین آلات مرتفع می شود.

شهردار مراغه نیز در این جلسه گفت: در راستای بهبود ترافیک شهری در سال های آینده، اجرای مطالعات طرح جامع حمل و نقل نیازمند ۲.۳ میلیارد تومان اعتبار بوده که باید همزمان با طرح جامع شهری انجام شود.

محمدرضا احمدی افزود: اجرای مطالعات این طرح می توان زمینه ساز احصای اساسی مشکلات ترافیک درون شهری و ارائه راهکارهای عملی برای رفع آنها شود.

وی با اشاره به وجود گره های ترافیکی درون شهری ادامه داد: با احداث و بهره برداری خیابان ۴۵ متری شهید سردار سلیمانی بخش مهمی از ترافیک درون شهری مرتفع خواهد شد.

وی اضافه کرد: با توجه به بیش از ۲۰ هزار تردد و بار ترافیکی برون شهری مراغه، عدم وجود کنارگذر جنوبی زمینه ساز بار و گره های ترافیک شهری شده که اجرایی شدن آن نیازمند تخصیص اعتبار و همگرایی مسئولان شهرستانی است.

احمدی گفت: هم اکنون ناوگان اتوبوسرانی مراغه نیازمند بازسازی و نوسازی بوده و برای مرتفع شدن آن، نیازمند ورود بخش خصوصی بوده و باید از آنها حمایت شود.

وی افزود: همچنین برای رفع مشکل دفع آب های سطحی در سطح و حاشیه شهر به بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

شهردار مراغه با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه ایمنی و ترافیک شهری اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون حدود ۴۷ هزار و ۹۰۰ متر خط کشی، ۲۰ مورد آشکارسازی سرعتگیر، یک هزار و ۵۰۰ متر مربع خطوط شطرنجی ترافیکی ایجاد شده و اصلاح هندسی برخی از مناطق شهری نیز در حال اجراست.

فرمانده انتظامی مراغه در این جلسه گفت: با توجه به آمارهای موجود، میزان تصادفات منجر به فوت در سطح شهر مراغه در هشت ماه امسال به نصف کاهش یافته است.

سرهنگ رمضان اللهوردیان افزود: بیشترین میزان تصادفات جرحی یا منجر به فوت در سطح شهر مربوط به کمربندی های شهری بوده و باید با اجرای تمهیدات لازم این آمار کاهش یابد.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.