علیرضا صادقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: عملیات عمرانی مدرسه ۶ کلاسه فرسوده روستای فیروزآباد پس از تخریب طی هفته گذشته آغاز شده است و باید تا آغاز سال تحصیلی آینده به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه در پویش ملی طرح آجر به آجر هر کسی به اندازه توان خود می تواند در ساخت مدارس خیرساز مشارکت داشته باشد، افزود: تمام بودجه تخریب و نوسازی مدرسه مقطع اول متوسطه روستای فیروزآباد از محل خیرین تامین می شود.
صادقی ادامه داد: این مدرسه ۶ کلاسه پس از تخریب قرار است به یک مدرسه ۹ کلاسه تبدیل شود تا بخش عمده ای از مشکلات دانش آموزان روستای فیروزآباد بخش قلعه نو حل شود.
این مسئول با اشاره به بودجه کم مدارس بخش قلعه نو، خاطرنشان کرد: مدارس این بخش توان پرداخت هزینه جاری مانند پول آب، برق، گاز خود را ندارند و فقط می توانند با بودجه آموزش و پرورش حقوق کارکنان خود را تامین نمانید.
صادقی یادآور شد: هزینه های جاری مدارس بخش قلعه نو هم اکنون از محل خیرین، شوراهای های بخش و روستا، دهیاری ها و بخشداری تامین می شود.
این مسئول با بیان اینکه هم اکنون آموزش و پرورش بخش قلعه نو زیرنظر آموزش و پروش بخش کهریزک اداره می شود، بیان داشت: بخشداری درخواست جدایی مدیریت آموزش و پروش را داده است ولی هنوز زیرساخت های لازم و تغییر ساختاری در این زمینه انجام نشده است.
وی با اشاره به جمعیت بالای دانش آموزی بخش قلعه نو، گفت: مدارس این بخش با توجه به وجود دانش آموزان اتباع و ایرانی در کنار یکدگیر نیازمند کمک های بیشتر خیرین و افزایش بودجه است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی درحدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشافویه، خاوران و قلعه نو است.
بخش قلعه نو از توابع شهرستان ری هم اکنون دارای ۴۰ هزار نفر جمعیت است که در ۲۰ کیلومتری جنوب ری و در مسیر جاده ورامین قرار دارد.