تهران-ایرنا- معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: حدود ۱۳۰ قرارداد به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سال ۹۸ تا کنون به امضا رسیده است که ۱۲۱ نفر از اعضای هیات علمی درآن مشارکت داشته‌اند.

به گزارش شامگاه یکشنبه خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، محمد طالعی در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه خواجه نصیر که به مناسبت هفته پژوهش به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: طرح راهبردی تحول در حوزه پژوهش و فناوری با توجه به فعالیت های دانشگاه تدوین شده که در نهایت این طرح به تصویب شورا رسیده که در آن ۵ محور مورد توجه بوده است.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعی خواجه نصیرالدین طوسی طالعی با اشاره به ۵ محور تدوین شده، تصریح کرد: قابلیت مشاهده پذیری و ارتباط و تعاملات دانشگاه با بیرون که فعالیت اساتید را به جامعه ارائه دهیم، محور دوم موضوع تولید علم و نقش آفرینی و جایگاه علم در کشور، توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه در حل معضلات صنعتی، حرکت در مسیر اقتصاد دانش بنیان و درآمد زایی و تبدیل علم به ثروت برای تمام ذی نفعان در جامعه و فعالیت های درون سازمانی زیرا اگر بخواهیم ۴ محور اجرایی شود باید با یکدیگر این اهداف را محقق کنیم.

وی ادامه داد: در محور اول تغییری در سامانه وبسایت دانشگاه انجام دادیم و هر هفته به روزرسانی می شود و سامانه علم سنجی راه اندازی شد و بر اساس دانشکده و مرتبه اساتید سنجیده شود و در این طرح اساتید می توانند با یکدیگر یافته های خود را تبادل کنند و اگر نیاز به ارتقا بود ، در راستای ارتقا خود فعالیت کند.

طالعی عنوان کرد: سامانه سادپا یا سامانه توانمندی های توانمندی پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه که بخش غیرمقاله ای را مورد ارزیابی قرار داده است و در این سامانه ما طرح های ارتباط با صنعت و جامعه را در قالب طرح های پژوهشی، دانش فنی، خدمات  و  طرح های فناورانه ثبت شده است و کلیه خدمات و اختراعا در این سایت ثبت می شود.

معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر اظهار داشت: همچنین سامانه یک پارچه تمام اعضای هیات علمی را داریم و در این سامانه با وارد کردن اسم یا دانشکده می تواند رزومه اساتید را مشاهده کند. و اساتید می توانند مشخصات خود را اصلاح کنند. با این سه سامنه اگر متقاضی به دنبال همکار هیات علمی باشد به راحتی می تواند استاد مورد نظر خود را بیابد.

طالعی اظهار داشت: در زمینه تفاهم نامه با صنایع مختلف اقدامات مطلوبی در این حوزه انجام شده و با شرکت های خصوصی زیادی تفاهم نامه همکاری امضا شده است. حدود هزار و ۶۰ مقالات علمی و پژوهشی ارائه شده است و نیاز است در حوزه مقالات تلاش بیشتری داشته باشیم و ۳۳۰ مقاله همکار با پژوهشگران خارجی و ۲۴ مقاله پر استناد داشته ایم.

.همچنین فرهاد یکه یزدان دوست رییس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اظهار داشت: در همین چالش کرونا دانشگاه خواجه نصیر در تولیدات دارو کرونا فعال بود و در کمک به سازگاری با شرایط کنونی دانشگاه سرآمد بوده است.

وی ادامه داد: هر روز، روز پژوهش است و تمام اعضای هیات علمی دانشگا و اساتید سعی کرده اند تا چرخه پژوهش را در دوران کرونا متوقف نکنند.

به گزارش ایرنا، هفته پژوهش از  ۲۵ آذر ماه با شعار «بدون پژوهش و مطالعه تصمیم گیری نکنیم» آغاز می‌شود و تا ۲۹ آذر ادامه دارد.

موفقیت روزافزون علم در شناخت جهان هدفدار و قانونمند که با تکیه بر ابتکارات خلاقیت‌های به ودیعه نهاده شده از سوی خدای متعال در وجود بشر و بهره برداری از قدرت شگرف اندیشه آدمی صورت گرفته، فضای زندگی جدیدی را برای انسان‌ها به ارمغان آورده است.

این فضای جدید و این تمدن نوظهور که خود برخاسته از تعاملات عمیق میان تمدنی و میان فرهنگی است، موجد خواست‌ها، نیازها، اندیشه‌ها مسائل و مشکلاتی است که به نوبه خود توسعه علم و اندیشه را می‌طلبند.