محسن نظری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا به مصوبه حمایتی از شرکتهای فناور در دامغان اشاره کرد و افزود: امسال تاکنون ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب مصوبههای حمایتی به شرکتهای فناور در دامغان پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: مجموعه پارک علم و فناوری در حقیقت متولی جهش تولید و توسعه فناوری و نوآوری در کل استان است و بدون شک طبق برنامه از طرحهای نوآور استقبال میکند.
نظری ادامه داد: به منظور جهش تولید و ارتقای سطح دانش فناوری در استان، برنامههای بسیار خوبی از جمله جذب شرکتها و استارتاپ ها داریم.
وی خاطرنشان کرد: در مراکز رشد، شرکتها، استارتاپ ها و صاحبان ایده جذب میشوند که میتوانند پس از جذب، از حمایتهای پارک علم و فناوری استان سمنان در زمینههای مختلف استفاده کنند.
نظری به حمایتهای پارک علم و فناوری استان از ایدهها اشاره کرد و افزود: این حمایتها قالبهای مختلفی دارد که بحث توسعه بازار، تجاریسازی ایده و شرکت در نمایشگاههای مختلف از جمله حمایتهای مراکز است.
وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری از همه دانشگاهیان، صاحبان ایده و جوانان تقاضا دارد که در صورت داشتن ایده یا علاقه به ایجاد کسب و کار متنوع، به پارک علم فناوری استان و یا مراکز رشد مستقر در شهرهای استان مراجعه کنند و با استقرار در این مراکز مشمول حمایت شوند.
نظری افزود: ارائه تسهیلات به شرکتهای فناور با توجه به نوع شرکت و خدمات، دارای مقادیر متنوع و مختلفی است که طبق قوانین حمایتی پارکهای علم و فناوری، از این شرکتها و ایدهها حمایت میکنیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان گفت: توسعه اولیه شرکتهای کوچک، توسعه بازار، کمک به ساخت نمونه اولیه و یا ایجاد شخصیت حقوقی، از جمله حمایتهای مهم این مرکز است.
مراکز رشد با هدف تقویت جایگاه کسب و کارهای نوین و مبتنی بر ایده و علم فعالیت میکنند.
در حال حاضر ۲ مرکز در شهرستان دامغان شامل مرکز رشد واحدهای فناور و مرکز نوآوری دانشگاه دامغان، وابسته به پارک علم و فناوری استان سمنان در حال فعالیت هستند.