زاهدان- ایرنا- معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان ‌و بلوچستان گفت: در حوزه نشر خاطرات و آثار رزمندگان این استان در قالب کتاب و نوشتار کمتر کتابی از رزمندگان به چشم می‌خورد بنابراین باید در این زمینه نیز برنامه‌ریزی و نقش‌آفرینی داشته‌باشیم.

به گزارش ایرنا محمدهادی مرعشی شامگاه یکشنبه در نشست هماهنگی ستاد هفته تبیین نقش سیستان و بلوچستان در دفاع مقدس اظهارداشت: برای سالجاری برنامه‌های گرامیداشت هفته دفاع مقدس به صورت سالیانه برنامه‌ریزی شده چراکه بزرگداشت یک فرهنگ عاشورایی در طول تنها یک هفته نمی‌گنجد.
وی افزود: برای انتقال و اتصال ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس به نسل‌های بعد از جنگ و جوانان به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که هر هفته به نام یک استان اختصاص یابد و از ۶ تا ۱۲ دی این فرصت به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان ‌و بلوچستان بیان کرد: برای پاسداشت ارزش‌های دفاع مقدس کارهای بسیار خوبی انجام شده اما همچنان نیاز است تا اتصال این ارزش‌ها را با نسل بعد از جنگ برقرار کنیم.
وی افزود: ما در این عرصه چند وظیفه داریم که یکی وظیفه قانونی ما بوده و همه دستگاه‌های اجرایی مکلف به اجرای این وظایف قانونی در قالب  بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها به نحو احسن هستند. 
مرعشی ادامه داد: یکی دیگر از وظایف که بر عهده همه نهاده شده وظیفه شرعی و انسانی است که در کنار وظیفه قانونی باید آنچه را که در توان داریم انجام دهیم و جانفشانی‌های هشت سال دفاع مقدس را زنده نگه داریم.
وی تصریح کرد: در شرایط فعلی باید کار رسانه‌ای پررنگ‌تر از گذشته انجام گیرد و می‌طلبد که صدا و سیما در تولید محتوای موثر نقش‌آفرینی کند.
 سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری سیستان ‌و بلوچستان فضای مجازی را بستری بسیار مهم برای نشر ارزش‌ها عنوان کرد که گروه‌های فعال در این زمینه باید به تولید محتوا در این فضا بپردازند.
وی بیان کرد: در هفته‌ای که مختص استان بوده معرفی سیستان و بلوچستان در رسانه ملی بسیار مهم است و باید از این فرصت برای معرفی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های ناشناخته آن و در کنار این موضوع استفاده از همه ظرفیت‌ها در معرفی نقش این منطقه در دفاع مقدس استفاده کنیم.
مرعشی خاطرنشان کرد: یکی از نکات مهم استفاده از راویان و رزمندگان در فضای مجازی و برنامه‌های صدا و سیما است.
وی با بیان اینکه رزمندگان این استان هم در لشکر ثارالله به همان اندازه که رزمندگان استان کرمان نقش داشتند، تاثیرگذار بوده‌اند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان ‌و بلوچستان افزود: استان در زمان جنگ یکی از استان‌های عملیاتی بوده و در ۲ جبهه داخل استان و در جبهه‌های دفاع مقدس نقش‌آفرینی کرده است.
وی ادامه داد: استخبارات عراق در آن زمان از طریق پاکستان وارد سیستان و بلوچستان و به تحرکات ضد امنیتی در این استان دست می‌زدند ولی این وقایع امنیتی و شهدای آن ثبت نشده‌اند بنابراین باید به نحوی برنامه‌ریزی کنیم که همگان به نقش ملی این استان در دفاع مقدس و همچنین نقش منطقه‌ای آن آگاه شوند.

مرعشی گفت: زنده نگه‌داشتن ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس و جانفشانی‌های آن وظیفه شرعی و انسانی همگان است.

 مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: یکی از برنامه‌های محوری در سطح کشور تبیین نقش مردم در دفاع مقدس بوده و برای هر استان هفته مشخص شده که از ۶ تا ۱۲ دی این فرصت برای  این استان اختصاص پیدا کرده است.
سردار غلام نبی کوهکن بیان کرد: در این فرصت باید نقش سیستان و بلوچستان را در عملیات بزرگ کربلای پنج که استان ما هم در این عملیات نقش موثری را در قالب لشکر ۴۱ ثارالله داشته تبیین کنیم.