زاهدان- ایرنا- مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: هشت بازارچه مرزی مصوب هم‌اینک در استان وجود دارد و اقدامات زیرساختی بازارچه مرزی پسابندر شهرستان چابهار در حال انجام بوده و در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 مبین‌علی میر روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بازارچه پسابندر در اقدامات اولیه برای راه‌اندازی به اسکله متصل شده تا از آن طریق صادرات و واردات انجام شود.

وی افزود: اواخر تیر سالجاری مجوز بازارچه پسابندر که در گذشته باطل شده بود دوباره احیا و مقرر شد مراودات تجاری ایران از طریق این بازارچه با چندین کشور برقرار شود.

مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: محوطه بازارچه پسابندر دیوارکشی شده و درصدد هستیم با کانکس امکانات اولیه این بازارچه را راه‌اندازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای آفریقایی،عمان، پاکستان و هند مهمترین کشورهایی بوده که پسابندر می‌تواند ایران را به آن‌ها وصل کند.

میر ادامه داد: این بازارچه با کشورهای زیادی می‌تواند تعاملات تجاری داشته باشد.

وی تصریح کرد: دیگر بازارچه‌های سیستان و بلوچستان فقط مراودات بین ۲ ‌کشور را انجام می‌دهند اما پسابندر می‌تواند با کشورهای زیادی کار کند.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان دارای هفت بازارچه مرزی فعال شامل بازارچه‌های مرزی گمشاد و میلک در شهرستان هیرمند، بازارچه مرزی میرجاوه، بازارچه مرزی کوهک و جالق شهرستان سراوان، بازارچه مرزی پیشین شهرستان سرباز و بازارچه مرزی ریمدان شهرستان چابهار است.
علاوه‌بر این بازارچه‌های مرزی جدید بش‌دلبر، تخت عدالت و شاهگل به ترتیب در شهرستان های نیمروز، هیرمند و زهک، بازارچه بدوکی میرجاوه در شهرستان میرجاوه و بازارچه میل ۴۶ در شهرستان سراوان نیز در این استان به تصویب هیات دولت رسیده و در مرحله آماده سازی قرار دارند.