خمین - ایرنا - مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی گفت: ۱۵۵ میلیارد ریال تسهیلات در زمینه تولید اقلام بهداشتی به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این استان پرداخت شده است.

" علی وفایی" روز دوشنبه در نشست با فرماندار خمین که به منظور بررسی مشکلات گلکاران خسارت دیده این شهرستان از شیوع کرونا انجام شد، افزود: این تسهیلات شامل ۲۰ میلیارد ریال برای تولید مواد ضدعفونی کننده، ۳۵ میلیارد ریال برای تولید ماسک در محلات، و ۱۰۰ میلیارد ریال تولید محصولات دارویی و ضدعفونی کننده در ساوه است.
وی اضافه کرد: ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بر اساس سهمیه مشخص شده از سوی استانداری  مرکزی به مشاغل خسارت دیده از کرونا   به ۴۰ متقاضی پرداخت شد.
وی بیان کرد: بانک توسعه تعاون استان مرکزی آمادگی برای پرداخت تسهیلات به مشاغل خسارت دیده از کرونا در بخشهای کشاورزی، صنعتی و گردشگری را دارد.
وی  افزود: سه قرارداد در سال جاری در بخشهای صنایع تبدیلی و سرمایه در گردش از سوی این بانک در استان منعقد شده است.
وفایی گفت: بانک توسعه تعاون استان مرکزی با صندوق حمایت از محصولات کشاورزی و صندوق نوآوری و شکوفایی تفاهم نامه برای پرداخت تسهیلات امضا کرده است.
فرماندار خمین نیز در این نشت گفت: ۱۱ میلیارد ریال از ۲۳۰ میلیارد ریال که از طریق سامانه کارا در شهرستان جذب شده مربوط به بانک توسعه تعاون استان مرکزی است.
" احمد طهرانی " بیان کرد: بیماری کرونا خسارات زیادی به بخش کشاورزی خمین به ویژه گلکاران شهرستان وارد کرده است.


وی افزود: کشت گلخانه ای باید متناسب با شرایط باشد و در زمان شیوع بیماری کرونا که بازار گل راکد است، کشت‌های گلخانه ای باید به سمت صیفی جات هدایت شود.
فرماندار خمین اضافه کرد: پرداخت تسهیلات بر اساس پالایش متقاضیان با توجه به شرایط سنجی، اراده و شرایط متقاضی صورت پذیرد.
مدیر جهاد کشاورزی خمین نیز با اشاره به فعالیت ۱۴ هزار بهره‌بردار حوزه کشاورزی در این شهرستان گفت: افراد دارای پروانه از نظام صنفی کشاورزی برای دریافت تسهیلات بیشترین مشکل را دارند.
" عباس ارشدی" اظهار داشت: ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان حوزه کشاورزی، گلخانه و گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی در خمین پرداخت شد.
وی اضافه کرد: بیشترین میزان از سرمایه در گردش بخش کشاورزی شهرستان در حوزه زنبورداری است.

خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده و  ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور تا ۲۳ آذر ۹۹ به یک میلیون و ۱۰۸ هزار و ۲۶۹ نفر

و شمار جانباختگان قطعی این بیماری به ۵۲ هزار و ۱۹۶ نفر رسیده است.