به گزارش ایرنا سید عباس صالحی شامگاه گذشته با حضور در منزل شهید فخری زاده با اشاره به ارزش علم و شهادت از منظر معارف دینی گفت: در معارف دینی علم از ارزش بسیار بالایی برخوردار است. اما ارزش دیگری که در دین اسلام به آن اشاره شده است فضیلت شهادت است، این دو در حوزه معرفت اجتماعی یک زایندگی خاصی ایجاد میکند؛ همچون شهید فخریزاده.
صالحی در این دیدار با بیان اینکه شهادت این شهید بزرگوار موجب تاثر شدید شد، اظهار کرد: در معارف دینی اسلام، علم از ارزش بسیار زیادی برخوردار است. اما ارزش دیگری که در دین ما به آن اشاره شده است فضیلت شهادت است که به تعبیر پیامبر(ص) که میفرمایند«فَوقَ کُل ذی بِرّ بِرّحَتّی یُقتَلُ الرَّجُلُ فِی سَبیلِاللَّه»، قله کارهای نیکو است که هیچ چیز با آن برابری نمیکند.
این دو موضوع اگر با یکدیگر ترکیب شوند یک ارزش و زایندگی مضاعف ایجاد میکند. همچون شهید مطهری و دانشمندان شهید در تاریخ و دانشمند شهید فخریزاده هم در این زمره قرار دارند.
صالحی افزود: ایشان این ویژگی را هم دارند که به دست اشقی الاشقیای زمان یعنی رژیم اشغالگر و تروریست صهیونیستی به شهادت رسید . شهید فخریزاده پس از سالها به آرزوی دیرین خود رسید و ملت ایران همیشه قدردان شهیدان بوده و خواهد بود.
وی خطاب به خانواده فخری زاده افزود: قبل از شهادت ایشان ، عموم مردم کمتر ایشان را میشناختند اما الان کسانی که با این شهید در ارتباط بودند وقتی از او سخن میگویند، متوجه ارزشهای اخلاقی بسیار زیاد وی میشوند به نحوی که در هر برگش هزاران حرف نهفته است اما دریغ و افسوس که حضور مادی ایشان از ما گرفته شده است. البته شهادت شهدا یک حیات جدید است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به توانایی علمی و دانش شهید فخریزاده بیان کرد: تنوع کاری ایشان در حوزه علم و فناوری بسیار زیاد بوده است. اینکه علم را به قدرت کاربردی تبدیل کنیم یک امتیاز خاص است که ایشان از آن بهرهمند بود.
رشتههای دانش و فناوری بسیار گسترده است وشهید فخریزاده در رشتههای متنوع علمی و فنی فعال بودند. تنوع کار خلاقانه ، هنر و تبحر خاصی میخواهد و این که در این تنوع کاری هر کدام را به نقطهای رساندن توانایی ویژهای را میطلبد که ایشان از آن بهرهمند بود. روح آن شهید که اکنون زندهتر از گذشته است بیشتر از گذشته به باور مردم کمک خواهد کرد.
وی خطاب به همسر شهید فخریزاده گفت: سخنان شما پس از شهادت ایشان و استقامت و پایداریتان در مقاومت اجتماعی بسیار موثر بود و نشان داد راه شهدای کربلا و حضرت زینب کبری(س) همچنان پایدار است و جوشش این راه در پایداری پیروان ایشان جریان دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه پس از شنیدن سخنان همسر شهید فخریزاده از وقایع روز ترور تصریح کرد: حضرت زینب(س) نماد و پشتیبان روحی بانوان این سرزمین است. شما از آغاز زندگی مشترک تا لحظه شهادت یار و یاور و در کنار این شهید بودید. این همراهی و روایت شما می تواند برای بانوان این سرزمین درس صبوری و مقاومت باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این دیدار از آنجا که شهید فخریزاده انس خاصی با حافظ داشت یک جلد دیوان نفیس حافظ را در آستانه شب یلدا به خانواده این شهید به رسم یادبود تقدیم کرد. در این دیدار مهدی محمدی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی می کرد.