محمد جهین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اولویت این طرح، نظارت بر واحدهای عرضه کننده میوه، آجیل و خشکبار، هندوانه، شیرینی و حلوا است.
وی با بیان اینکه در این طرح، ۶ اکیپ ۲ نفره مشترک با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف بر نحوه عرضه و قیمت کالاهای هدف نظارت میکنند، اضافه کرد: این طرح با توجه به فرا رسیدن این آیین سنتی و افزایش درخواست برای برخی از اقلام مصرفی با هدف جلوگیری از برخی سواستفادههای افراد فرصتطلب انجام میشود.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد اظهار داشت: امسال نمایشگاه ویژه شب یلدا برای با توجه به شرایط مقابله با کرونا در این شهرستان برپا نخواهد شد و انتظار داریم فروشندگان نیز همکاری لازم را با بازرسان و خریداران در این زمینه داشته باشند.
جهین تاکید کرد: برچسب قیمت و صدور فاکتور یکی از مهمترین وظایف اتحادیههاست که صنوف باید نسبت به اجراییکردن آن اقدام کنند تا شهروندان از قیمت واقعی کالاها مطلع باشند.
وی اظهار کرد: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف شامل گرانفروشی، کمفروشی، نصب نکردن قیمت و صادر نکردن صورتحساب را به شماره ۱۲۴ سامانه اداره سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.
با این وجود، طبق توصیه متخصصان و تصمیم های ستاد ملی کرونا، امسال تاکید شده که مراسم شب یلدا به صورت دسته جمعی برگزار نشده و هر خانواده به صورت فردی اقدام به این کار کند.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.