محسن فارسی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد،هم اکنون۲۰ سمن استان درحوزه اجتماعی، ۱۴ سمن در حوزه فرهنگی، پنج سمن در حوزه علمی و چهار سمن ورزشی در قم مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: روند ثبت سه سمن دیگر نیز درحال انجام است که با ثبت آنها، تعداد سازمانهای مردم نهاد قم تا پایان سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش مییابد.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان قم با تاکید بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت جوانان استان به منظور مشارکت آنها در تصمیم سازیها گفت: باور به توانمندی جوانان موجب ایجاد شکوفایی و جهش در تمامی عرصههای میشود.
فارسی، سمنها را بستری برای بروز و ظهور استعداد جوانان دانست و تاکید کرد: جوانان با حضور فعال در سمنها و حوزههای تخصصی خود علاوه بر به فعالیت رساندن استعدادهای خود، میتوانند در زمینههای اجتماعی، کسب و کارهای نوین، توسعه اشتغال و ایجاد فضاهای جدید در عرصه های مختلف فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای ثبت سمنها در استان وجود ندارد گفت: افراد با محدوده سنی ۱۸ تا ۳۴ سال میتوانند با مراجعه به درگاه ثبت سمنهای کشور، سازمان مردم نهاد در هر رشته و گرایش مورد نظر خود را ثبت و با بارگذاری مدارک مورد نیاز، مجوز رسمی فعالیت دریافت کنند.
فارسی، جوان گرایی و بهرهگیری از ظرفیتها، توانمندیها و استعداد جوانان را موضوع محوری در بیانیه گام دوم انقلاب دانست و تاکید کرد: تلاش، پشتکار، انگیزه، کار شبانهروزی، خلاقیت و ابتکار ازجمله ویژگیهای جوانان است که با بهرهگیری از این ظرفیتها میتوان شاهد تحول در مدیریت اجرایی استان شد.
وی تاکید کرد: جوانگرایی به معنی کنار گذاشتن افراد با تجربه و انتصاب افرادی که شایستگی و توانایی لازم مدیریتی را ندارند، نیست. بلکه جوان گرایی یک الزام است که باید زمینه و بستر کسب تجربه جوانان برای سپردن مسئولیت های سنگینتر در کنار افراد با تجربه فراهم شود.