علیرضا مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۰ واحد صنفی که در اجرای مصوبات طرح جدید محدودیتهای کرونایی طی ۲ هفته ابتدایی آذرماه سرپیچی کردند بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا مهر و موم شدند.
وی ادامه داد: توصیههای بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس همه گیر کرونا به واحدهای صنفی داده شده است و با صنوفی که پروتکلهای پیشگیرانه را رعایت نکنند برخورد جدی می شود.
رییس اتاق اصناف گناباد با اشاره به این که اصناف در اجرای محدودیتهای کرونایی نیازمند حمایت بیشتر مسوولان ذیربط و بانکها هستند گفت: برخی از اصناف با توجه به تعطیلی ۲ هفته ای محدودیتهای کرونایی با مشکلاتی در بازپرداخت تسهیلات خود مواجه شدند و لزوم حمایت و توجه بیشتر بانکها به این مساله ضروری است.
مقدم افزود: اداره صنعت و معدن و تجارت با پرداخت تسهیلات ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون ریالی از واحدهای صنفی و مشاغل آسیب دیده کرونا حمایت می کند.
وی ادامه داد: با توجه به مسن بودن جمعیت گناباد تعداد زیادی از کسبه این شهر از توانایی لازم برای فروش کالاهای خود به صورت برخط (آنلاین) در شرایط محدودیتهای کرونایی برخوردار نیستند و در مدت اجرای این محدودیتها با مشکلات اقتصادی مواجه شده اند.
رییس اتاق اصناف گناباد گفت: این شهرستان در ابتدای آذرماه جاری با توجه به وضعیت قرمزش از نظر شیوع کرونا، مشمول محدودیت فعالیتهای مشاغل گروه ۲، سه و چهار قرار گرفت ولی با تغییر وضعیت این شهرستان از قرمز به نارنجی این محدودیتها از روز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه کاهش یافت.
هادی ایزدی رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد هم به خبرنگار ایرنا گفت: در وضعیت نارنجی شیوع کرونا برخی از محدودیتها اعمال می شود و محدودیتها فقط برای گروه شغلی سه و چهار اجرا می شود و مشاغل گروه ۲ به همراه مشاغل گروه یک که از قبل فعالیت داشتند مجاز به فعالیت هستند.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
طبق آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۲۲۳ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به بیماری کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۲ هزار و ۶۷۰ تن رسید.