به گزارش ایرنا، مسعود شفیعی که روز دوشنبه در جلسه مشترک مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران سخن می گفت افزود: حوزه منابع طبیعی بسیار مهم و با اهمیت و جزو ثروت عمومی محسوب می شود.
وی اظهار داشت: از آنجائی که منابع طبیعی متعلق به نسل حاضر و نسل های آینده است لذا حفظ این ثروت هم برای بهره برداری نسل حاضر هم نسل های آینده دارای اهمیت بالائی است که از این رو سازمان مدیریت و دیگر دستگاه های ذی ربط بر آن هستند تا برای حفظ و توسعه این منابع ارزشمند هرگونه همکاری و حمایت را ازحوزه منابع طبیعی دریغ نکنند.
شفیعی ادامه داد: با توجه به اهمیت فعالیت های منابع طبیعی، در صدد هستیم تا این فعالیت ها با قوت بیشتری انجام پذیرد و باید سعی شود علاوه بر بهره مندی از اعتبارات استانی، از منابع ملی نیز استفاده شود.
وی در ادامه به اجرای طرح کاداستر اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح به عنوان طرحی ملی و در راستای قانون جامع کاداستر از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این خصوص لازم است تا با همکاری و حمایت سازمان ثبت این طرح در استان تهران سرعت بیشتری پیدا کند.
شفیعی، استان تهران را به عنوان الگویی مناسب در انجام اقدامات دانست و گفت: هرگونه اقدام موفقی که در این استان انجام شود می تواند به عنوان الگویی مناسب در دیگر استان ها مورد استفاده و به مرحله اجرا درآید که بر این اساس امیدواریم با توجه به ظرفیت و پتانسل های موجود در استان و با تلاش مضاعف، همکاری و همدلی بیشتر و با بهره گیری از امکانات موجود شاهد توفیقات خوبی در استان تهران باشیم.
وی همچنین بر توسعه فضای سبز و جنگل کاری در سطح استان تهران به ویژه در مسیر راه ها و جاده ها که علاوه بر کارکردهای زیست محیطی تأثیرات روانی و اجتماعی خوبی را ایجاد می کند تأکید کرد.
همچنین مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از سیمای منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران به اقدامات مهمی که در سال جاری از سوی این اداره کل در حال انجام است اشاره کرد و گفت: با همکاری و تعامل خوبی که بین منابع طبیعی و ثبت اسناد وجود دارد، اجرای طرح کاداستر از شتاب خوبی برخوردار بوده به طوری که از ابتدای سال جاری تاکنون برای بیش از ۲۰۶ هزار هکتار اراضی ملی و دولتی استان تهران اسناد تک برگ کاداستری صادر شده و برای ۲۰۷ هزار دیگر از عرصه های ملی و دولتی نیز مراحل اصلاح هندسی انجام شده و در کمیته فنی ممیزی تائید گردیده و در مراحل صدور اسناد تک برگ قرار دارد.
علینقی حیدریان اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری را به عنوان اقدام مهمی که تاثیر مثبتی در کنترل سیلاب و کاهش خسارات دارد برشمرد و افزود: در سال جاری و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و با در نظر گرفتن مناطق حساس و بحرانی از لحاظ سیل خیزی و فرسایش خاک، عملیات آبخیزداری در ۵ شهرستان به مرحله اجرا درآمده اما با توجه به اهمیت اجرای این گونه پروژه ها نیاز است تا با تأمین اعتبارات لازم اقدامات آبخیزداری در حوزه های آبخیز استان تهران تداوم و استمرار داشته باشد.
در این جلسه مشترک معاونین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران برخی مسائل و مشکلات مرتبط را مطرح کردند که رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قول مساعد داد تا موضوعات مطرح شده به صورت ویژه رسیدگی شود.