«محمدعلی قرائت» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح برنامههای این کمیته در زمان شیوع کرونا اظهار داشت: پاندمی و شیوع کرونا راه را بر حضور کارشناسان مجرب خارجی بست و نتوانستیم بهصورت عملی از دانش آنان بهره گیریم اما با تلاش رییس فدراسیون و مسوولان آن کلاسها بهصورت وبینار برگزار شد و در نهات تاکنون چندین وبینار برای هفت رشته زیرمجموعه قایقرانی برگزار کردیم که در سه تا از این کلاسها مدرسان تاپ جهان حضور داشتند. کمیته آموزش فدراسیون در مجمع ۴۷ دوره آموزشی برگزار کرده که سه دوره آن با حضور مدرسان خارجی بوده است.
رییس کمیته آموزش با بیان اینکه مدرسان حاضر در این کلاسها از نفرات تاپ فدراسیون جهانی بودند ادامه داد: یکی از موفقیتهای فدراسیون تعامل خوب در سطح جهان است تعاملی که موجب شد تا مسوولان و کارشناسان خوب این رشته برای حضور در کلاس اعلام آمادگی کنند. رشتههای قایقرانی در ایران زیرمجموعه یک فدراسیون هستند اما در سطح جهان باید با سه فدراسیون تعامل کنیم. این تعامل ثمرات زیادی برای ایران داشته است.
قرائت بابیان اینکه برگزاری این کلاسها محاسن زیادی دارد افزود: نخستین محاسن آن دانشافزایی مربیان و کارشناسان این رشته است که ثمرات آن در آینده بهخوبی دیده میشود. با ارتقا دانش مربیان میشود راهبرد موفقیت قایقرانی در سطح جهان را طراحی کنیم. دیگر دستاورد این کلاسها صرفهجویی در هزینه بود. کلاسهای آنلاین هزینه خیلی کمی برای فدراسیون دارد و این میتواند به تجربه خوبی برای آینده تبدیل شود.
البته رییس کمیته آموزش باور دارد که قایقرانی رشتهای است که هم در بخش تئوری و هم در بخش عملی نیاز به آموزش در آن حس خواهد شد و آموزش باید بادانش روز دنیا منطبق باشد
وی در پایان تاکید کرد: البته آموزش ما تنها برای ورزشکاران و رشتههای المپیکی نیست بلکه باید در بخش پارالمپیکیها برگزار شود. لذا برای این مهم روز جمعه وبینار پاراکانو برگزار خواهد شد.