به گزارش ایرنا، زنده یاد دکتر سمیرا مقامی نخستین روز فروردین سال۱۳۶۵در روستای حیدر بخش عقیلی شهرستان گتوند متولد شد؛ وی فرزند ارشد شهید زنده حاج مصطفی مقامی از جانبازان ۷۰درصدی دوران دفاع مقدس و از خیران و اساتید دانشگاه است، جانبازی که در دوران دفاع مقدس یک دست، یک پا و یک چشم خود را در راه حفظ انقلاب اسلامی تقدیم کرد.
دکتر مقامی تحصیلات خود را در مدارس ابتدایی در شهرستان شوشتر، اهواز و اصفهان آغاز و مقطع دبیرستان را با توجه به ادامه تحصیل پدرش در شیراز استان فارس گذراند و مدرک دیپلم را در این استان اخذ کرد.
مرحومه مقامی از دانشجویان نخبه و ممتاز دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارائه چندین مقاله و تحقیقات علمی با درجه ممتاز مدرک دکترا را کسب کرد.
پدر این نخبه علمی کشور عصر دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: دکتر مقامی از دانشجویان تراز اول علوم پزشکی بود که مدرک دکترا را با درجه عالی کسب کرد.
حاج مصطفی مقامی ادامه داد: فرزندم در کنکور سال ۱۳۸۵ با رتبه ۱۰۰ در رشته دکترای داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز قبول شد که این انتخاب نخست وی بود.
وی با بیان اینکه پایان نامه دکترای زنده یاد مقامی، علم ژنتیک بود، گفت: وی علاوه بر فعالیت های علمی در ایران در سمینارهای علمی کشور ترکیه نیز شرکت کرد و اساتید وی همیشه تلاش و پشتکار او را تحسین می کردند.
پدر این نخبه علمی به دوران بیماری او اشاره کرد و افزود: دکتر مقامی از سال۹۵ به بیماری سرطان مبتلا شد و با یک مقاومت جانانه و فوق العاده با این بیماری تعجب پزشکان معالج را وا داشت.
وی اضافه کرد: اعتماد و روحیه بسیار بالایی داشت و در شرایط سخت با این بیماری مبارزه کرد و به گفته پزشکان این روحیه و مقاومت او در مقابل بیماری سخت در این سال ها باعث دوامش تاکنون شد.
این جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس گفت: در روزهای پایانی برای درمان به بیمارستان کارون شهرستان گتوند مراجعه کرد و سپس برای درمان بیشتر در بیمارستان بقایی اهواز بستری شد و پس از چند سال مبارزه با این بیماری شامگاه شنبه در این بیمارستان درگذشت.
به گزارش ایرنا، پیکر مطهر دکتر مقامی جوان فرهیخته و نخبه علمی دوشنبه با حضور جامعه پزشکی کشور از جمله استان های فارس، مازندران، چهار محال بختیاری و خوزستان و جمعی از مسئولان و شهروندان استان خوزستان در آرامستان امامزاده سید سعید بخش عقیلی شهرستان گتوند تشییع و به خاک سپرده شد.