استاندار گلستان در مراسم متمرکز آغاز عملیات اجرایی طرح توسعه باغ در اراضی شیبدار گلستان اظهار داشت: طرح درختکاری اراضی شیبدار استان از سال ۱۳۸۲ آغاز شده است و به طور میانگین سالانه هزار و ۶۰۰ هکتار از این اراضی درختکاری میشود.
هادی حق شناس حفظ ارزش خاک و کاهش خسارت ناشی از سیل را از مهمترین فواید اجرای طرح درختکاری اراضی شیبدار دانست و گفت: در ۲۰ سال گذشته به طور میانگین بیش از ۳۰۰ سیل بزرگ و کوچک در گلستان رخ داده که یکی از نمونه های آن سیل سال ۹۸ با هزاران میلیارد ریال خسارت بود.
حق شناس همچنین ایجاد اشتغال پایدار و رونق تولید میوه از درختان مثمر کاشته شده در اراضی شیبدار را در افزایش امنیت غذایی مردم گلستان موثر دانست و بر تداوم اجرای این طرح تاکید کرد.
از مجموع ۱۱۰ هزار هکتار اراضی شیبدار و کم بازده مستعد ایجاد باغ در نوار جنوبی گلستان تاکنون در بیش از ۲۷ هزار هکتار آن باغ های مثمر و غیر مثمر ایجاد شده است.
افزایش درآمد بهره برداران، اقتصادی کردن تولید، ممانعت از فرسایش خاک و روان آب ها و حفظ آب، مقابله با خشکسالی و در پی آن جذب گردشگر از مهم ترین دستاوردهای تکمیل طرح توسعه ایجاد باغ در اراضی شیبدار گلستان است.
گلستان یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی و دامپروری استوار است.
این استان شمالی با بیش از ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت و داشتن هفت اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا، زمین های مستعد و شیب دار زیادی برای توسعه باغبانی دارد.