«قدرتالله ولدی» روز سهشنبه در دیدار رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان همدان با وی، اظهار داشت: ایرنا رسانه ای فعال و موفق است که صداقت در انتشار اخبار، همواره سرلوحه فعالیت های حرفه ای این رسانه بوده استد.
وی، پرهیز از هرگونه حواشی و انعکاس صدای مردم را از دیگر ویژگیهای بارز خبرگزاری جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: ایرنا در انتشار اخبار هیچگاه تملق و مجیزگو نبوده و با امیدآفرینی در سطح جامعه و تقویت روحیه امید و خودباوری در میان، اعتماد مسئولان نظام و مردم را به عنوان سرمایهای مهم برای خود حفظ کرده است.
فرماندار ویژه شهرستان ملایر از روند فعالیت ایرنا و نحوه پوشش اخبار در این شهرستان قدردانی کرد و گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی در شهرستان ملایر همیشه فعال، همراه و پویا است، به ویژه از زمان شیوع ویروس کرونا، فعالیت موثر و مطلوبی در کنار دیگر رسانهها در مسیر همراهی با مسئولان برای مقابله با این ویروس داشته است.
ولدی تاکید کرد: ایرنا یک رسانه کاملا موفق است که همواره در انعکاس اخبار مرتبط با ظرفیتها و توانمندیهای شهرستان ملایر عملکرد بسیار خوب و قابل دفاعی داشته که انتظار داریم این روند کاری همچنان و با قوت و قدرت بیشتر ادامه یابد.
وی با اشاره به ظرفیتهای شاخص ملایر در حوزههای مختلف به عنوان دومین شهر بزرگ استان همدان، گفت: این شهرستان در حوزه کشاورزی، صنعت، معدن، صنایع دستی همچون مبل و منبت، میراث فرهنگی و گردشگری ظرفیتهای بالایی دارد و به عنوان تنها شهر در منطقه خاورمیانه، موفق به کسب ۲ عنوان جهانی شده است.
معاون استاندار همدان، کسب ۲ عنوان جهانی در زمینه «انگور و مبل و منبت» را از افتخارات مهم و شاخصهای بارز برای رشد و توسعه این شهرستان عنوان کرد و افزود: مهمترین دغدغه ما این است که ملایر را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم و این هدف نیز با همت و تلاش دولتمردان و همکاری مطلوب مردم و البته همراهی موثر رسانه ها به ویژه ایرنا، دستیافتنی است.
ولدی با بیان اینکه به دنبال جذب سرمایهگذار برای ایجاد زیرساختهای اقامتی و ساخت هتل برای اسکان مسافران و گردشگران دراین شهرستان هستیم، وجود نیروی انسانی کارآمد و متخصص در حوزههای مختلف را نقطه قوت توسعه ملایر ذکر کرد و گفت: بیشترین ظرفیت ایجاد فرصت های شغلی مولو و پایدار در استان همدان مربوط به این شهرستان است.
وی یادآور شد: وجود ظرفیتهایی همچون ارگ باستانی نوشیجان، شهر زیرزمینی سامن، مجموعه تفریحی و توریستی مینیوُرلد، پارک سیفیه، جشنوارههای مبل و منبت، آلبالو، شیرهپزی سنتی، باغهای انگور و موقعیت جغرافیایی این شهرستان موجب شده گردشگران بتوانند در چهار فصل سال به ملایر سفر کرده و از زیبایی های آن لذت ببرند.
فرماندار ویژه ملایر با اشاره به رشد شتابان ملایر طی سالهای گذشته، اظهار داشت: در حال حاضر مشکلی برای جذب سرمایهگذار و اجرای طرحهای اقتصادی نداریم و این امر به واسطه ضریب امنیتی بالای شهرستان ملایر است.
ولدی همچنین به دیگر ویژگیهای ملایر در راستای تبدیل این شهرستان به قطب دامپروری و شهر گلخانهای، سومین شهر بزرگ وقفی کشور و نخستین شهر فرهنگی استان، تنها شهر فعال در تولید هنرصنعت مرواربافی، مبتکر اجرای طرح «۲۰۰ طرح در ۲۰۰ روستا» در کشور، یکی از شهرهای پیشرو استان در علم پزشکی و درمانی استان و حضور بانوان در عرصههای مختلف اشاره و بیان کرد: ملایر همچنین رتبه برتر کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی را نیز کسب کرده است.
وی ادامه داد: این شهرستان با توجه به اقدامات انجام شده در حوزه کنترل و مقابله با ویروس کرونا، در سطح استان همدان پیشرو است و جزء ۱۰ شهر برتر کشور دراین زمینه قرار دارد.
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: فرهنگ بالای مردم، اصناف و بازاریان، فعالیت شبانهروزی ۱۶ تیم نظارت و بازرسی، همراهی و سختکوشی اصحاب رسانه در اطلاعرسانی درست و همچنین تلاش مدیران اجرایی و ستاد مقابله با کرونا، موجب شد ملایر از شرایط قرمز به نارنجی برسد و روند شیوع بیماری در این شهرستان همچنان کاهشی است چراکه حفظ سلامت و آرامش شهروندان، اولویت اصلی مدیریت اجرایی استان و شهرستان است است.
ظرفیتهای ملایر باید بزرگنمایی شود
رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) استان همدان نیز، ملایر را یکی از شهرهای ویژه استان با ظرفیتهای منحصر به فرد دانست و گفت: این ظرفیتها و خدمات انجام شده در این شهرستان باید به خوبی برای مردم اطلاع رسانی و تبیین شود.
«محسن فتاحی» ضمن تقدیر از تلاشها و مدیریت خوب و شایسته فرماندار ویژه ملایر در رسیدن این شهرستان به جایگاه واقعی خود در حوزههای مختلف، بیان کرد: تمام تلاش خبرگزاری ایرنا انعکاس اخبار در راستای بیان ظرفیتها و توانمندیهای موجود در استان همدان از جمله شهرستان ملایر است.
وی تبیین خدمات نظام و دولت را از اهداف مهم ایرنا برشمرد و افزود: این جفا در حق هر شهرستان و استانی است که خدمات و ظرفیتهای آن به درستی منکعس و اطلاع رسانی نشود.
شهرستان ملایر با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر دومین شهر بزرگ استان همدان است که با مرکز استان ۷۵ کیلومتر فاصله دارد.