این ٢ قرارداد با عناوین «حذف سولفور از فرآورده های نفتی (از حلال های سبک تا سنگین برش های نفتی و پسماندهای آنها) و بهینه سازی سوخت های سنگین نفت کوره» و «بازیافت و بهینه سازی فرآورده های جانبی پتروشیمی و زیر شاخه های نفتی با رویکرد تبدیل محصولات جدید قابل کاربرد صنایع نفتی و پتروشیمی» هستند.
این قراردادها به ارزش هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان امروز (سه شنبه) به امضای روح اله دهقانی فیروزآبادی رییس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و باقر بیرالوند رییس هیأت مدیره شرکت پتروشیمی مزبور رسید.
به گزارش دانشگاه آزاد، دهقانی فیروزآبادی در این مراسم با تأکید بر این که این دانشگاه سرمایه ملی است، گفت: دانشگاه آزاد مولود جمهوری اسلامی ایران است در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد از مسوولان کشور دانش آموخته آن هستند.
وی با بیان این که دانشگاه آزاد اسلامی ۴۰ درصد از آموزش عالی کشور را برعهده دارد، اظهار داشت: مدیریت یکپارچه این دانشگاه به همراه زیرساخت های مناسب و مطلوب آن می تواند در زمینه های گوناگون کشور از جمله صنعت، کشاورزی، خودرو، نفت و ... ورود کند.
رییس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: از آنجایی که کشور انتظار فناوری را از این دانشگاه دارد، لذا دانشگاه بیشتر به دنبال جذب فناوران و نقش آفرینی در حوزه های متعدد علم و فناوری کشور است.
به گزارش ایرنا، وزارت علوم در دولت تدبیر و امید به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه اهمیت ویژه ای داده و حجم قرارداد های صنعتی با دانشگاه ها رو به افزایش است.