به گزارش روز سه شنبه ایرنا، هفته نامه نیوزویک نوشت: این تحقیقات که در مجله پزشکی معتبر لانست منتشر شده است همچنین نشان داد که بیماران در مناطق محروم احتمالا در صورت ابتلا به ویروس علائم آنها شدیدتر خواهد بود و بیشتر ممکن است در بیمارستان بستری شوند.
این تحقیقات از سوی دانشگاه های ادینبورگ و گلاسکوی انگلیس انجام شده و اولین تحقیقات در سطح ملی است و نشان می دهد که حدود یک چهارم از ۷۳۵ بیمار مبتلا به کووید که در بازه زمانی بین مارس تا ژوئن ۲۰۲۰ (خرداد۱۳۹۹)در بخش مراقبت های ویژه در سراسر اسکاتلند پذیرفته شده اند، ساکن مناطق محروم بوده اند و فقط ۱۳ درصد به ساکنان مناطقی که میزان محرومیت در آنها کمتر بوده مربوط می شد.
بعلاوه با در نظر گرفتن مولفه های دیگری مانند سن و جنسیت، میزان مرگ و میر بیماران بعد از ۳۰ روز در بین بیماران مناطق محروم در اسکاتلند بیشتر از مناطقی بوده که شدت محرومیت کمتری داشته اند. همچنین بیمارستان هایی که در مناطق محروم تر بوده اند به احتمال بیشتر با درخواست برای استفاده ازتخت های بخش های ای سی یو مواجه بوده اند. این بیمارستان ها بیش از ظرفیت خود و در مدت طولانی تری فعال بوده اند.
دکتر نذیر لون محقق ارشد دانشگاه اینبورگ گفت دلایل بیشماری را برای این نابرابری بیان کرده و می گوید: فاکتورهای مختلفی می تواند عامل ارتباط بین فقر و شدت بیماری باشد که شامل وضعیت ضعیف مسکن، استفاده از حمل و نقل عمومی و فشارهای مالی برای ادامه کار باشد.
وی گفت، جوامع محروم تر و بیمارستان هایی که به آنها خدمت می دهند با تداوم همه گیری به حمایت بیشتری نیاز خواهند داشت.
کرونا تاکنون در جهان بیش از ۷۳ میلیون نفر را مبتلا کرده که از این تعداد یک میلیون و ۶۲۹ هزار و ۹۰۹ نفر جان خود را از دست داده اند. ساخت و توزیع محدود واکسن های تولیدی تاکنون امیدها را به پایان دوران همه گیری افزایش داده است.