تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹

سنندج - ایرنا - طرح آبا ( آشتی با آموزش) با هدف ایجاد انگیزه و بازگشت دانش آموزانی که ترک تحصیل کردند در بانه رونمایی شد.

به گزارش ایرنا، فرماندار بانه نیز روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌های اولیا دانش آموزان چگونگی برگزاری امتحانات و مشکلات آموزش مجازی است که دولت تلاش می‌کند این نگرانی‌ها را کاهش دهد.

اسماعیل رستم پور با اشاره به تاثیر شیوع ویروس کرونا در آموزش اظهار داشت: برگزاری امتحانات براساس ستاد کرونا استان تصمیم گیری و با توجه به وضعیت شهرستان برنامه ریزی می‌شود.

وی با اشاره به عدم دسترسی ۱۷ درصد دانش آموزان بانه‌ای به برنامه های شاد یادآور شد: هدف ما ایجاد روحیه امید و پویایی است و اعمال فشار بر دانش آموزان و اولیا درست نیست باید تلاش شود دغدغه والدین کاهش یابد.

مدیر آموزش و پرورش بانه نیز گفت: ۸۳  درصد دانش آموزان و ۹۲ درصد معلمین در بستر شاد فعال هستند که دانش آموزان مناطق روستایی و حاشیه شهر که به اینترنت و ابزاری های آموزشی دسترسی ندارند از آموزش های شاد محروم هستند.

اقبال صالحی افزود: با توجه به عدم دسترسی تعدادی از دانش آموزان به اینترنت و ابزارهای آموزشی، کلاس های درس این دانش اموزان در گروه های کوچک پنج نفر با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

وی گفت: مدرسه نمونه دولتی زانست بانه در رشته های ریاضی و تجربی مقام نخست مدارس نمونه دولتی استان را کسب کرد و ۸۵ درصد دانش آموزان رشته ریاضی و ۴۶ درصد دانش اموزان رشته تجربی در آزمون سراسری کنکور قبول شدند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه روز سه‌شنبه در آیین رونمایی از طرح آبا اظهار داشت: با بهره گیری از فضای مجازی و مدارس راه دور دانش آموزانی که ترک تحصیل کردند برای بازگشت به مدرسه و ادامه تحصیل تشویق می شوند.

اقبال صالحی اظهار داشت: در اجرای طرح آبا تلاش می‌شود دانش آموزانی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند جذب شوند و از ظرفیت های آموزش مجازی و مدارس راه دور که به صورت حضوری، نیمه حضوری و الکترونیکی آموزش می دهند، استفاده شود.

وی با اشاره به فرآیند زمان‌بر ثبت نام دانش آموزان در این مدارس افزود: تاکنون ۳۵ دانش آموز دختر و ۲۰ دانش آموز پسر جذب شدند و روند جذب دانش آموزان همچنان ادامه دارد.

مدیر آموزش و پرورش بانه گفت: بر اساس آمار اداره کل آموزش و پرورش کردستان در سال‌های گذشته بیش از ۵۰۰ دانش آموز کمتر از ۱۸ سال در بانه ترک تحصیل کردند که تلاش می شود به کمک خیرین و ظرفیت های آموزش و پرورش دانش آموزان به ادامه تحصیل ترغیب شوند.

صالحی اضافه کرد: مسائل فرهنگی، فقر نبود درآمد پایدار در روستاها از مهمترین دلایل ترک تحصیل دانش آموزان است که از تمام بسترها برای تغییر شرایط موجود بهره‌گیری می‌شود.

۳۴ هزار نفر داش آموز در مدارس بانه تحصیل می کنند. شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.