محمد عبدالسلام روز سه شنبه در توئیتی اعلام کرد: ادامه محاصره و بستن فرودگاه بین المللی و بندر الحدیده جنایتی است که سازمان ملل متحد با فرصت دادن به نیروهای متجاوز برای ادامه جنایت علیه مردم یمن، در آن مشارکت دارد.
سخنگوی جنبش انصارالله، چهارم دسامبر (۱۴ آذر) گفته بود که فرودگاه بین المللی صنعا به عنوان یک مرکز غیرنظامی، به دلیل بمباران های پیاپی از کار افتاده است.
عبدالسلام یادآورشد که ادامه بمباران این فرودگاه دلیلی جز شکست و سردرگمی ائتلاف متجاوزان نیست.
«خالد الشایف" مدیر فرودگاه بین المللی صنعا نیز دوشنبه ۱۶ آذر در بیانیهای مطبوعاتی تاکید کرد که حملات پیاپی به فرودگاه صنعا از سوی نیروهای ائتلاف متجاوز سعودی با هدف ایجاد اخلال در آن و خارج شدن از مدار سرویس دهی به پروازها است، تا از این طریق نیروهای ائتلاف از مطالبهگری برای بازگشایی این فرودگاه جلوگیری کنند.
وی با یادآوری اینکه استفاده انحصاری سازمان ملل از فرودگاه صنعا سبب شده تا ما از شهروندان خود و خانوادههای بیماران آنها که برای دریافت خدمات پزشکی به سفر نیاز دارند، خجالت بکشیم، از سازمان ملل متحد خواست که حداقل در خصوص بسته ماندن این فرودگاه بر روی پروازهای بشردوستانه موضع روشنی داشته باشد.
بیش از شش سال است که یمن شاهد جنگی است که جان ۲۳۳ هزار یمنی را گرفته است و طبق اعلام سازمان ملل ۸۰ درصد جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفری آن در بدترین شرایط بحران انسانی به سر می برند و به کمک های بشردوستانه نیاز مبرم دارند.
عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، سودان و مصر از مارس ۲۰۱۵ ( ۶ فروردین ۹۴) اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور با ادعای بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد.