به گزارش ایرنا، "۲۰ مددسرا(گرمخانه) شامل ۱۶ مرکز ویژه مردان و چهار مرکز ویژه زنان با ظرفیت ۲هزار و ۵۰ تخت و ۵۰ درصد نیز به صورت کفخواب در تهران فعال است" این را سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفته و اضافه کرده معمولا طی نیمه اول سال مشکلات گرمخانهها رفع و اصلاح میشود.
مالک حسینی در این باره به خبرنگار ایرنا توضیح می دهد: امسال هم خوشبختانه تامین بودجه از سوی شورای شهر و شهرداری تهران، مشکلات این مراکز را که بعضی از آنها مربوط به سالهای گذشته و عمدتا هم در زمینه سیستمهای تهویه، گرمایشی و سرمایی بود، اصلاح کردیم.
او شرایط زیرساختی گرمخانهها را در حال حاضر خوب عنوان کرده و می گوید: مشکلی برای پذیرش مددجویان وجود ندارد با این حال در بعضی از مناطق گرمخانه وجود ندارند که در حال رایزنی هستیم در این مناطق هم گرمخانه ساخته شود.
در این رابطه الهام فخاری رئیس شورای اسلامی استان تهران هم روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: همزمان با شدت یافتن سرما و استمرار همهگیری ویروس کرونا، بازدیدهای سرزده از مددسراهای تهران را در دستور کار قرار دادیم.
او با تاکید براینکه بیش از یک سال است مددسراها موظف به ارائه خدمات شبانهروزی هستند، افزود: در این بازدیدهای سرزده که به همراه همکاران شورای اسلامی استان و کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و فعالان اجتماعی در حوزه کار داوطلبانه انجام می شود؛ از مشکلات و مسائل این مددسراها در بخشهای مختلف آگاه شدیم و حل مسائل پیگیری شد.
به گفته رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، پس از چند دور بازدید موارد و مشکلات دستهبندی شد و برای رسیدگی و رفع آنان اقدامات و رایزنیهای لازم صورت گرفت.
فخاری با بیان اینکه حفظ کرامت انسانی باید یکی از اصول مددسراها باشد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در تماس و سرکشیهای بعدی با این اقدامات پیگیرانه مشکلات مراکز مورد بازدید قرار گرفته در بخشهای مختلف مانند اوضاع تغذیه، وضعیت بهداشتی و وسایل گرمایشی حل شده است.
به گزارش ایرنا، نظارت و رسیدگی به مددسراها با توجه به فصل سرما و همچنین همه گیری کرونا باید بیش از پیش در دستور کار نهادهای نظارتی از جمله شورای شهر و استان تهران قرار گیرد و امید است با نظارت و بازرسی های مستمر، ارائه خدمات به مددجویان این مراکز ارتقا یابد.