مراد خادم روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: تمام عشایر استان سمنان که دفترچه عشایری دارند باید برای دریافت کارت هوشمند عشایری اقدام کنند.
وی ادامه داد: تاکنون توزیع اقلام مختلف مانند آرد، نهادههای دامی، نفت و سیلندر گاز برای عشایر بر اساس دفترچه عشایری انجام میشد و کارت هوشمند جایگزین دفترچه عشایری است.
وی بیان کرد: براساس تصمیمگیری از این پس توزیع اقلام و سهمیه عشایر بر اساس کارت هوشمند است و احتمال باطل شدن دفترچه عشایری وجود دارد.
خادم تاکید کرد: سه هزار و ۱۸۱ خانوار عشایر استان سمنان را تشکیل میدهند و ضرورت دارد عشایر برای بهرهمندی از خدمات هر چه سریعتر نسبت به دریافت کارت هوشمند عشایری اقدام کنند.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان اظهار داشت: عشایر شهرستانهای گرمسار و میامی تاکنون بیشترین استقبال را برای دریافت کارت هوشمند داشتهاند.
وی یادآور شد: کارت هوشمند عشایری با هدف رصد خدمات ارائه شده به عشایر مورد استفاده قرار می گیرد و خدمات ارائه شده از جمله تامین نهاده های دامی و کشاورزی ، توزیع کالاهای اساسی ، آرد خام و سایر امور مربوط به عشایر از این طریق صورت خواهد گرفت.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان گفت: با جایگزین شدن این کارت به جای دفترچه های قبلی ارائه هر نوع خدمات به جامعه عشایری در کشور هدفمند خواهد شد.
عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل میشوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل میدهند، بیش از یک میلیون و ۷۴ هزار رأس دام سبک و چهار هزار و ۷۰۰ رأس دام سنگین دارند.