مهدی امرایی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از ۱۱ نفر برگزیده المپیاد کارآفرینی اندیمشک در محل فرمانداری این شهرستان افزود: افزایش برگزاری دورههای آموزش کارآفرینی در راستای بستر سازی برای این مهم ضروری است.
وی با تاکید بر ظرفیت سازی برای جذب تسهیلات ، گفت: تلاش میشود در روند پرداخت تسهیلات به کارآفرینان همکاری مضاعف شود ضمن اینکه تاکنون تسهیلات خوبی در خوزستان در قالب طرحها و تفاهمنامههای مختلف پرداخت شده است.
وی ادامه داد: روستاهای محصول محور ، روستاهای بدون بیکار و صندوقهای خرد محلی زنان روستایی و عشایر مورد توجه صندوق کارآفرینی امید است.
وی گفت: از طرح های شاخص حوزه کارآفرینی شهرستان اندیمشک برای ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر ، حمایت میشود.
فرماندار اندیمشک هم گفت:ا بخشهای مرکزی و الوار گرمسیری ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه کارآفرینی دارند و کارآفرینان روستایی در این ۲ بخش به خوبی توانایی خود را نشان دادهاند.
پیمان جهانگیری افزود: در ۲ سال گذشته ۲۷۵ وام از سوی بنیاد برکت با شرایط بسیار خوبی در راستای حمایت از کارآفرینان به واجدان شرایط پرداخت شده است.
وی بیان کرد: پروژه های مولد و بزرگی در این شهرستان در دست اجرا است و با تقویت بخش کارآفرینی و استفاده بهینه از ظرفیتهای این حوزه ، بخش زیادی از دغدغه بیکاری این شهرستان برطرف میشود.
وی اولویت نخست در اندیمشک را توسعه فرصت های شغلی دانست و افزود:حمایت از سرمایه گذاری و کاهش روند مراحل راه اندازی طرح های اشتغالزا در اندیمشک مورد توجه ویژه است.
جهانگیری افزود:دفتر آموزش و کسب و کار شهرستان راه اندازی و در این مرکز دورههای آموزش کارآفرینی با حضور اساتید مجرب برگزار شده است.
وی ادامه داد: المپیاد کارآفرینی اندیمشک با همت ستاد آموزش کسب و کار و رشد فردی برگزار و در این المپیاد بر اساس معیارهای علمی ، افراد توانمند معرفی شدند.
وی هدف از اجرای این برنامههای علمی را توانمند سازی جوانان جویای کار و ترغیب و تشویق به کارآفرینی بیان کرد.
در این نشست از ۱۱ نفر جوان برتر المپیاد کارآفرینی اندیمشک تقدیر شد.این المپیاد در سطح شهرستان اندیمشک و با حضور کارآفرینان چهار استان برگزار شد.