ارومیه- ایرنا- تیم های والیبال شهرداری و آذرباتری، ۲ نماینده ارومیه در لیگ برتر امسال هستند که در نیم فصل نخست، ۲ نمایش متفاوت را ارائه دادند؛ شهرداری با نمایش خوب در رده دوم جدول ایستاده ولی آذرباتری با تنها یک برد، در رده پایانی جدول قرار گرفته است تا انگیزه آنان در نیم فصل دوم متفاوت باشد.

به گزارش ایرنا، لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور در نیم فصل نخست امسال، شاید پرفراز و نشیب ترین فصل خود را طی کرد و علاوه بر لغو برخی بازی ها به خاطر ابتلای بازیکنان به کووید ۱۹، هفته های متعددی به خاطر وضعیت قرمز در اواسط نیم فصل تعطیل شد و در پایان هم، تصمیم به متمرکز برگزار شدن بازی ها در تهران گرفته شد.

در این فصل، شهرداری ارومیه و تیم دوم شهرداری ارومیه البته با تغییر مالکیت به نام آذرباتری ارومیه، ۲ نماینده این شهر ۸۰۰ هزار نفری در لیگ ۱۴ تیمی بودند که از ابتدای بازی ها، رنگ ولعاب متفاوتی را به نمایش گذاشتند.

تیم والیبال شهرداری ارومیه که سابقه قابل توجه کمّی و کیفی در این رقابت ها دارد، بازی های بسیار خوبی را به نمایش گذاشت و هرچند در هفته های نخست با مربی  گری پیمان اکبری، کمی ناکام بود ولی در هفته های بعدی، خودی نشان داد و در پایان لیگ در رده دوم جدول رده بندی لیگ برتر باشگاه های کشور قرار گرفت.

این تیم از ۳۹ امتیاز ممکن در نیم فصل لیگ امسال، ۳۲ امتیاز کسب کرد و تنها هفت امتیاز از دست داد تا بالاتر از سپاهان، سایپا و شهرداری ورامین در رده دوم پس از فولاد سیرجان قرار گیرد.

تیم شهرداری ارومیه از ۱۳ بازی، ۱۱ برد و ۲ باخت داشت و با برد ۳۴ ست و باخت ۱۳ ست، یکی از بهترین تیم های نیم فصل نخست لیگ برتر امسال لقب گرفت.

در مقابل، تیم والیبال آذرباتری ارومیه از ۳۹ امتیاز ممکن، تنها چهار امتیاز از یک برد سه بر یک و یک باخت سه بر ۲ به دست آورد و از ۱۳ بازی خود، تنها یک برد کسب کرد.

این تیم ۹ ست را در نیم فصل نخست لیگ برتر امسال برد و از ۳۹ ست ممکن، ۳۷ ست باخته داشت و عملکرد بسیار ضعیفی از خود با نمایش گذاشت تا در ۲ هفته پایانی، سرمربی این تیم تغییر کرده و ساسان خداپرست جای خود را به نفرزاده بدهد که البته این تعویض مربی هم موفق نبود.

تیم والیبال شهرداری ارومیه؛ نزدیک به انتظارها

تیم والیبال شهرداری ارومیه که سابقه مقام دوم و سوم لیگ برتر را در سال های پیشین نیز در اختیار دارد، در این فصل رقابت های لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور نیز در قامت مدعی ظاهر شد و هزینه زیادی را برای حضور پرقدرت در لیگ برتر انجام داد تا آرزوی مردم ارومیه را شاید امسال، جامه عمل بپوشاند.

این تیم در سه هفته نخست، به ترتیب مقابل آذرباتری ارومیه، شهداب یزد و پیکان تهران به ترتایب با نتایج سه بر صفر، سه بر یک و سه بر یک پیروز شد تا بازی ها را با قدرت آغاز کرده باشد.

۲ دیدار بعدی شهرداری ارومیه با ۲ تیم رقیب برای قهرمانی این فصل بود که البته هر ۲ دیدار را شهرداری ارومیه باخت تا برخی صاحب نظران، انتقادها را از این تیم آغاز کنند.

این تیم در هفته چهارم با نتیجه سه بر صفر از میزبان خود، فولاد سیرجان باخت و در هفته پنجم نیز با نتیجه سه بر یک بازی را به سپاهان واگذار کرد تا از کورس رقابت این ۲ تیم صنعتی، باز بماند.

بعد از این ۲ باخت، در نیم فصل نخست لیگ برتر، تیم شهرداری ارومیه دیگر رنگ شکست را ندید و هفت دیدار پشت سرهم به پیروزی رسید تا در رده دوم قرار گیرد.

پیش از رسیدن تعطیلات اجباری که بر اثر شیوع بیشتر بیماری کرونا در کشور و البته بین تیم های لیگ برتری تصمیم گیری شد، تیم شهرداری ارومیه سایپا را در هفته ششم برد و در هفته هفتم نیز با قرعه استراحت روبرو شد تا با چهار برد و ۲ باخت به تعطیلات اجباری برود.

دیدارهای لیگ پس از حدود یک ماه تعطیلی از نیمه های آبان ماه به صورت متمرکز در تهران آغاز شد که البته برای شهرداری ارومیه "آمد" داشت و این تیم در این دیدارهای متمرکز، در هفته هشتم هورسان رامسر را با نتیجه سه بر صفر، در هفته نهم، خاتم اردکان را با نتیجه سه بر ۲ و در هفته دهم، راهیاب ملل مریوان را با نتیجه سه بر یک شکست داد تا روند شکست ناپذیری پس از سپاهان ادامه یابد.

در دور بعد دیدارهای متمرکز در تهران که پس از ۲ هفته استراحت تیم ها آغاز شد، تیم شهرداری ارومیه ۲ برد سه بر صفر مقابل تیم های شمالی کسب کرد تا بیش از پیش به صدرجدول نزدیک شود.

 این تیم لبنیات هراز آمل و شهرداری گنبد را با نتایج مشابه سه بر صفر برد و دیدار آخر این هفته را استراحت داشت.

دیدار با ۲ تیم همنام ورامینی و قزوینی، دیدارهای پایانی لیگ برتر امسال در نیم فصل نخست برای شهرداری ارومیه بود که با نتیجه سه بر یک و سه بر صفر مقابل آنها با پیروزی رسید تا در رده دوم بالاتر از سپاهان اصفهان و البته پایین تر از فولاد سیرجان قرار بگیرد.

هرچند تا پیش از دیدار فولاد سیرجان نیز تیم شهردای ارومیه در صدر بود، ولی این تیم با برد مقابل خاتم اردکان، صدرنشینی را پس گرفت.

تیم شهرداری ارومیه با این اندوخته به دنبال بازی های بهتر به ویژه در مقابل تیم های مدعی سیرجانی و اصفهانی است تا در پایان نیم فصل دوم، آرزوی ارومیه ای ها را برای قهرمانی در لیگ برتر جامه عمل پوشانده و قهرمان کشور شود.

آذرباتری ارومیه؛ بازی هایی نه چندان دلچسب و تلاش برای بقا

تیم والیبال آذرباتری ارومیه که با خرید امتیاز تیم تازه به لیگ برتر آمده شهرداری جوان، مجوز حضور در لیگ برتر را دریافت کرده بود، از همان ابتدای بازی ها، باخت های متعددی را تجربه کرد تا در قعر جدول رقابت ها جا خوش کند.

این تیم از بدشانسی در دیدار نخست، مقابل همشهری و البته صاحب امتیاز قبلی خود، شهرداری ارومیه قرار گرفت و البته با نتیجه سه بر صفر باخت تا با تزلزل لیگ را آغاز کند.

تیم آذرباتری در هفته های دوم و سوم نیز  مقاابل شهرداری ورامین و شهرداری قزوین با نتایج سه بر یک و سه بر صفر باخت و در هفته چهارم هم، با قرعه استراحت روبرو شد.

این تیم پیش از تعطیلات اجباری لیگ نیز، سه دیدار برگزار کرد که به ترتیب مقابل شهداب یزد، پیکان تهران و فولاد سیرجان صدرنشین با نتایج سه بر صفر، سه بر یک و سه بر صفر باخت و به تعطیلات حدود یک ماهه رفت.

آذرباتری در ۲ دیدار هفته نخست دیدارهای متمرکز لیگ برتر امسال هم، ۲ باخت متوالی داشت و سه بر صفر از سپاهان و سه بر یک از سایپا باخت تا همچنان در قعر جدول قرار بگیرد.

این تیم در هفته یازدهم که هفته دوم دیدارهای متمرکز در تهران نیز بود، با نتیجه سه بر ۲ مقابل هورسان رامسر شکست خورد تا نخستین امتیاز این فصل را از آن خود کند و به ادامه بازی ها امیدوار باشد.

هفته دوازدهم نیز بهترین هفته آذرباتری بود، این تیم در این هفته سه بر یک، خاتم اردکان را شکست داد تا نخستین برد خود را هم یک هفته پس از نخستین امتیاز به دست آورد و امیدها برای ادامه لیگ تا نیم فصل افزایش یابد.

ولی سه دیدار پایانی نیم فصل هم، حال و روز بهتری برای آذرباتری نداشت و سه باخت متوالی نصیب این تیم شد.

آذرباتری در هفته سیزدهم با نتیجه سه بر یک از راهیاب ملل مریوان، همسایه خود در قعر جدول باخت تا آخرین گام ساسان خداپرست هم بی نتیجه بوده و کناره گیری او را موجب شود.

فرهاد نفرزاده که در ۲ بازی آخر نیم فصل سرمربی آذرباتری شده بود، نیز نتایج بهتری از خداپرست کسب نکرد و ۲ بازی متوالی باخت را تجربه کرد.

این تیم در ۲ بازی آخر، مقابل ۲ تیم شمالی قرار گرفت و البته با نتایج مشابه سه بر صفر مقابل هراز آمل  و شهرداری گنبد باخت تا با قعرنشینی نیم فصل را به پایان ببرد.

به نظر می رسد، تیم آذرباتری با تدابیر فرهاد نفرزاده که سابقه سرمربی گری تیم ملی جوانان را نیز بر عهده دارد، در نیم فصل دوم بهتر باشد ولی همچنان این تیم یکی از گزینه های سقوط به دسته پایین تر است.

به گزارش ایرنا، نیم فصل دوم لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور طی هفته های آتی برگزار می شود.

نیم فصلی که می تواند به بهترین شکل با قهرمانی شهرداری ارومیه و بقای آذرباتری همراه بود یا به بدترین شکل با کسب نتایج بدتر برای ۲ تیم و البته دوری شهرداری از قهرمانی و سقوط آذرباتری همراه باشد.

باید نشست و دید تا ۱۴ هفته آتی چه نتایجی را برای لیگ برتر رقم می زند.