دکتر علی اصغر مولوی روز پنجشنبه با بیان این مطلب به خبرنگاران افزود: به منظور تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری از محل این اعتبار ارزیT تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته از شرکتهای معتبر بین المللی خریداری شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این اعتبار ارزی طی یک سال گذشته ۶ میلیارد ریال نیز تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی ساخت داخل برای آزمایشگاه دانشگاه حکیم سبزواری فراهم شده است.
رییس دانشگاه حکیم سبزواری گفت: دستگاه طیف سنج پلاسمای جفت القائی که از تجهیزات آزمایشگاهی پرکاربرد در آنالیز بخش گسترده ای از عناصر است و دستگاه طیف سنج مادون قرمز که استفاده زیادی در پژوهشهای دانشگاهی و صنایع دارد برخی از تجهیزات خریداری شده برای این آزمایشگاه است.
مولوی افزود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری شامل آزمایشگاههای دانشکدههای علوم پایه، فنی مهندسی، مهندسی نفت، جغرافیا و علوم محیطی است که برای ارایه خدمات بهتر به پژوهشگران دانشگاهی و صنایع با یکدیگر همکاری میکنند.
دانشگاه حکیم سبزواری جزء ۲۲ دانشگاه محور در کشور است که با حدود ۹ هزار دانشجو دارای ۳۳ گروه آموزشی و ۱۳۹ کد رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.