اهواز - ایرنا - مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: فرودگاه بین المللی سپهبد شهید قاسم سلیمانی، با طرح توسعه‌ای قابلیت پذیرش روزانه ۱۴ فروند هواپیما را دارد که امید است این هدف محقق شود.

سیاوش امیرمکری روز پنجشنبه در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های فرودگاه سردار شهید قاسم سلیمانی اهوازبیان کرد: پروژه‌های فرودگاهی در خوزستان با جدیت و پیگیری و حمایت مقام عالی وزارت انجام شده که امروز  شاهد بهره‌برداری از چند پروژه بزرگ فرودگاهی در اهواز هستیم.

وی ادامه داد:  از جمله پروژه‌های مهم فرودگاه اهواز، راه اندازی سیستم پیشرفته شنود هواپیما در این فرودگاه است.

امیرمکری گفت: سامانه برق اضطراری و سامانه برودتی  سالن پرواز و سالن انتظار این فرودگاه نیز که باعث گلایه بسیاری از مسافران می‌شد نیز به روز رسانی شده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: آمادگی کامل برای رفع موانع توسعه فرودگاه اهواز وجود دارد.

وی افزود: برای توسعه فرودگاه آبادان نیز پروژه‌های ارزشمندی در دستور کار قرار دارد که امیدواریم به زودی شاهد بهره‌برداری این پروژه‌ها باشیم.

زبان عربی نقطه اشترک خوزستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای توسعه صادرات و واردات

یکی از نمایندگان مردم اهواز ، باوی ،کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: فرودگاه اهواز با حدود ۲۵ پرواز ورودی و خروجی چهارمین فرودگاه کشور است که باید با توجه به ظرفت‌هایی که خوزستان دارد توسعه یابد.
مجتبی یوسفی با بیان اینکه فرودگاه فعلی اهواز قابلیت توسعه برای صادرات و واردات را دارد افزود: استان خوزستان با دارا بودن زبان مشترک با کشورهای حوزه خلیج فارس می‌تواند بخوبی در  زمینه توسعه صادرات و واردات فعالیت کند.
وی ادامه داد: برای ساخت یک فرودگاه جدید نیاز به اعتبار بسیاری است که در شرایط کنونی امکان پذیر نیست ، لذا باید به فکر توسعه همین فرودگاه باشیم.
پیش از این بحث جابه جایی فرودگاه اهواز مطرح بود که به دلایلی منتفی شده است.

وزیر راه و شهرسازی روز پنجشنبه برای بهره‌برداری از چند پروژه فرودگاهی و راه و شهرسازی در سفری یک روزه وارد خوزستان شد.

احداث پایانه مسافری خارجی فرودگاه سردار شهید سلیمانی اهواز به مساحت ۶ هزار و ۸۰۰ متر مربع، افزایش سرانه مسافری به میزان ۷۰۰ هزار نفر در سال با اعتبار یک هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال ، خرید و نصب سیستم روشنایی باند و سیستم SFLS(سیستم تقرب فوق پیشرفته)، ۲ دستگاه دیزل و ژنراتور ، ۲ دستگاه چیلر و پنج دستگاه هواساز با اعتبار ۴۴۰ میلیارد ریال و همچنین احداث محوطه جبهه زمینی، محوطه‌سازی و راه دسترسی پایانه به اپرون(توقفگاه وسایل پرنده) به مساحت ۱۷۰ هزار متر مربع با اعتبار ۶۵۵ میلیارد ریال از جمله پروژه هایی هستند که امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید.