عباس زارعی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علاوه بر هرمزگان سایر استانهای کشور نیز در زمینه تامین نهاده مورد نیاز واحدهای مرغداری خود در سامانه بازارگاه نهادههای کشاورزی مشکل داشتند.
وی ادامه داد: این مشکل با رایزنی سازمانهای جهادکشاورزی با وزارتخانه و بروزرسانی سامانه بازارگاه به نسبت هفتههای گذشته کمتر شده است و امید و انتظار میرود این روند منجر به حل کامل مشکل نهاده واحدهای مرغداری شود.
وی بیان داشت: معضل بعدی مرغداریهای تاخیر در بارگیری نهادههای مورد نیازشان از بندر امام خمینی (ره) خوزستان توسط شرکتهای حمل و نقلی بخش خصوصی است که این مساله به متولیان بخش حمل و نقل منعکس شده و تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری میشود.
معاون تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان اشاره کرد: مساله دیگر تقاضای مبلغی بیش از نرخ مصوب توسط حمل کننده نهادههای دامی از بندر امام خمینی (ره) تا مرغداری است که این مشکل نیز منعکس شده و برای کاهش هزینههای مرغدار و مهمتر از آن کاهش هزینههای مصرف کننده نهایی از مسوولان و متولیان بخش حمل و نقل انتظار میرود تا حل شدن نهایی این مساله آن را پیگیری کنند.
وی بیان داشت: مرغداران هرمزگان که تا امروز به همه تعهدها و وظایف خود در زمینه تامین غذای مردم پایبند بودهاند نباید با چنین مشکلهایی روبهرو شوند و تلاش داریم دغدغههای آنان را به کمترین میزان مشکل کاهش دهیم.
زارعی در پاسخ به سوال ایرنا در خصوص مساله کمبود و نبود واکسن مورد نیاز مرغداریهای هرمزگان، جواب داد: مساله دارو، واکسن و به طور کلی پیشگیری از بیماری و درمان برعهده دامپزشکی است.
به گفته معاون تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان، در هشتماهه امسال افزون بر ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار جوجه ریزی در حدود ۳۰۰ مرغداری هرمزگان انجام و ۲۵ هزار تن گوشت مرغ تولید و در بازار برای مصرف عرضه شده است.
وی خاطر نشان کرد: مرغداری های هرمزگان ظرفیت بیش از هفت و نیم میلیون جوجه ریزی در هر دوره را دارند.