محمد علی پیر سبزی در آیین اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: سی و دومین جشنواره تئاتر استان در شرایط شیوع ویروس کرونا برگزار شد تا این چراغ روشن نگه داشته شود.
وی ادامه داد:جشنواره تئاتر استانی یکی از مهمترین برنامههای توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری استان است و همه باید تلاش کنند تا شرایط کرونایی و محدودیتها موجب پایین آوردن کیفیت جشنوارها نشود.
وی یادآوری کرد: جشنواره سی و دوم با همت و تلاش هنرمندان تئاتر و با رعایت دستورالمعل های بهداشتی به خوبی برگزار شد.
پیرسبزی با اشاره به اینکه کرونا شرایط را برای اهالی هنر سخت و پیچیده کرده است، گفت: در دل این پیچیدگیخلاقیت هایی است که هنرمند به مدد آن میتواند به کشفهای تازهای در این حوزه برسد و با زبان هنر تبسم را بر لبان مردم بنشاند.
جشنواره سی و دوم تئاتر استان کهگیلویه وبویراحمد از ۲۵ تا ۲۷ آذرماه به صورت غیر متمرکز در شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران و سی سخت بدون حضور تماشاگر و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار شد.
اجراهای این جشنواره به صورت آنلاین در فضای مجازی پخش شد. ۱۲ اثر در جشنواره امسال شرکت کردند که از این تعداد ۷ اثر پذیرفته شدند که با نظر هیات داوران دو اثر از استان کهگیلویه وبویراحمد به جشنواره کشوری تئاتر فجر راه یافت.
در پایان این آیین بر اساس بیانیه هیات داوران، منتخبان سی دومین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه وبویراحمد و اسامی نفرات برگزیده اعلام و دو اثر از استان به جشنواره بین المللی تئاتر فجر مشخص و معرفی شد.
دو اثر نمایشی "قرقره با آهنگ نقاره" به کارگردانی محسن فتحی و "ویولون زن پشت بام" به کارگردانی وحید محمدخانی به جشنواره بینالمللی تئاتر فجر راه یافتند.
اسامی برگزیدگان این جشنواره در شاخه های مختلف نیز به شرح زیر است:
طراحی لباس
هیئت داوران جایزه این بخش شامل اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان را به صورت مشترک به آقایان کیوان پورصمد بازیگر نمایش " قرقره با آهنگ نقاره" و محمد خماس پور بازیگر نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد" اهدا کردند.
تقدیر طراحی صحنه
هیئت داوران در این بخش لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان را به صورت مشترک به آقایان ثارالله آذریتون و هوشنگ نریمانی طراحان صحنه نمایش "در اتاق باد می وزد" و داوود پارسا طراحی صحنه نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد" تقویم کرد.
طراحی صحنه برگزیده
دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ تومان در این بخش به آقای وحید محمدخانی طراح صحنه نمایش "ویولون زن پشت بام"اهدا شد.
بازیگری زن
هیئت داوران در این بخش ضمن تقدیر از خانمها زینب نارکی بازیگر نمایش "زل زدن به چشم گاوی که لیکه می زد و "مریم دانشی" بازیگر نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" لوح تقدیر و جایزه نقدی را هر کدام به مبلغ ۳۰۰ هزار تومان اهدا کرد.
بازیگری سوم
هیئت داوران در این بخش لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان را به خانم معصومه صلاحی بازیگر نمایش "ساعت به عقب بر نمی گردد" اهدا کرد.
بازیگری دوم
هیئت داوران در این حوزه لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان را به خانم مونا چابکی بازیگر نمایش "ویولون زن پشت بام" اهدا کرد.
بازیگری اول
با نظر هیئت داوران دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان به خانم طیبه ربانی بازیگر نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" اهدا شد.
بازیگر مرد
هیئت داوران لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان بخش بازیگر مرد را به صورت مشترک به آقایان بابک جمشیدی بازیگر نمایش "کشیده" و عباسعلی روشنک بازیگر نمایش "درد دور دست مصائب نزدیک" اهدا کردند.
بازیگری دوم
لوح تقدیر و جایزه نقدی بازیگری دوم بخش مردان به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان به صورت مشترک به آقایان کیوان پورصمد بازیگر نمایش " قرقره با آهنگ نقاره" و محمد خماس پور بازیگر نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد" تقدیم شد.
هیئت داوران در بخش بازیگری اول هیچ انتخابی نداشتند.
نمایشنامه نویسی سوم
هیئت داوران جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان را به آقای اردوان زینی سوق نویسنده نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" اهدا کردند.
نمایشنامه نویسی دوم
هیئت داوران در این بخش لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان را به آقای وحید محمدخانی نویسنده نمایش "ویولون زن پشت بام" تقدیم کرد.
کارگردانی سوم
با نظر هئیت داوران لوح تقدیر و جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی بطور مشترک به آقای محسن فتحی کارگردان نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" و داوود پارسا کارگردان نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد" رسید.
کارگردانی دوم
لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان به آقای وحید محمدخانی کارگردان نمایش "ویولون زن پشت بام" اهدا شد.