به گزارش ایرنا، حسین مهرابی روز شنبه در کارگروه آرد و نان استان کرمان با اشاره به نداشتن مشکل خرید گندم در استان کرمان گفت: واحدهای تولید آرد این استان با ظرفیت ۴۰ درصد کار میکنند که همین امر کرمان را به خارج از این استان وابسته کرده لذا باید تولید این محصول را افزایش دهیم.
وی با اشاره به رایزنی استاندار سابق کرمان برای افزایش سهمیه آرد استان اظهار داشت: جنوب استان کرمان با جمعیت بیش از یک میلیون نفر، با کمبود آرد در بسیاری اوقات مواجه شده و این مشکل در مناطق دیگر استان نیز مشاهده می شود و با توجه به نقش نان در سبد خانوار نیاز به پیگیری برای رفع این چالش وجود دارد.
سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: بخشی از کمبودهای آرد و نان استان کرمان مربوط به نیروی انسانی و نظارت و بازرسی بر نانواییهای استان کرمان است که در این راستا باید از تخلفات و فروش غیر قانونی آرد جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ واحد نانوایی در سطح استان کرمان وجود دارد و سازمان صمت مجوزهای جدید برای احداث نانوایی در استان را بررسی کند.
کمبود ۱۸۰۰ تنی آرد در کرمان
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان نیز در این نشست گفت: سهمیه آرد استان کرمان سه هزار و ۲۰۰ تن در نظر گرفته شده در حالی که مصرف واقعی سالانه ما نزدیک به پنج هزار تن است.
داریوش ماهری با اشاره به اینکه ۲۲۰ هزار تن ذخیره سیلوهای گندم استان است و مشکلی با ذخیرهسازی گندم در زمان خرید نداریم گفت: نانوایی های استان کرمان در راستای ارتقای کیفیت نان تولید به سه دسته درجه بندی شده اند.