نوشهر- ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت که امسال برای رفع موانع و مشکلات و تحرک دادن بیشتر به چرخه تولید ۵۱۰ میلیارد تومان تسهیلات جهش تولید در استان پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا ،حسین خیریانپور روز شنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در چالوس افزود که این تسهیلات در قالب بسته های تسهیل و رفع موانع تولید ، جبران خسارات ناشی از کرونایی و ایجاد جهش تولیدات روستایی پرداخت شده است.

وی آزاد سازی ۷۸ واحد تولیدی در تملک بانک‌ها را که معادل بیش از ۴۲ درصد مجموع واحدهای تملیک شده را شامل می‌شود ، از دیگر گام های مهم استان برای تحقق برنامه های جهش تولید برشمرد.

خیریانپور مجموع واحدهای تولیدی در تملیک بانک ها را ۱۸۵ واحد اعلام کرد و گفت که ۱۰۷ واحد تولیدی همچنان تملک بانک ها قرار دارد که باید با همراهی بیشتر فرمانداران و مسئولان سایر دستگاه های ذیربط هر چه زودتر از تملک بانک ها خارج و وارد چرخه تولید شوند.

وی تاکید کرد: خروج واحدهای تولید از تملک بانک ها یکی از راهبردهای مهم دولت است و فرمانداران باید خروج این واحدها را از تملک بانک در اولویت کاری خودشان قرار دهند.

معاون استاندار مازندران از پرداخت یارانه دستمزد ، اجرای طرح زراعت چوب ، احداث آببندان ، عملیاتی کردن ساخت اسکله های دریایی گردشگری ، به سرانجام رساندن طرح مهارت آموزی و نیز بهره برداری از نیروگاه های مقیاس کوچک به عنوان اولویت های استان در سال جاری یاد و بر ضرورت توجه تمامی مسئولان به این اولویت ها تاکید کرد.

وی همچنین  بر لزوم  توسعه کشت گلخانه ای و گیاهان دارویی در استان تاکید کرد و افزود : سهم غرب مازندران از کشت گیاهان دارویی حدود ۴۰۰ هکتار است و نقش منابع طبیعی با توجه به تعهدی که دارد و قراردادی در این حوزه امضا شده باید این طرح اجرایی شود.

خیریانپور تاکید کرد :  با توجه به شرایط آب و هوایی و زمین های مرغوب در منطقه ، توسعه کشت گیاهان داوریی و گلخانه ای در این منطقه ضروری است.

وی افزود : در سطح مازندران حدود یکهزار هکتار عرصه تحت پوشش کشت گیاهان دارویی قرار دارد و بالغ بر ۲ هزار تن گیاهان دارویی خشک در این استان برداشت می شود.

در این نشست مسایل و مشکلات چند واحد تولیدی مازندران مطرح و دستورات لازم برای حل آنها صادر شد.