حامد قربانی روز یکشنبه در مراسم بهرهبرداری چهار جایگاه برداشت آب آشامیدنی در گناباد افزود: با صرف این اعتبار تعداد جایگاههای برداشت آب در شهرهای گناباد، کاخک و بیدخت افزایش یافته و ۱۵ جایگاه دیگر نیز هماینک در دست ساخت است.
وی ادامه داد: عملیات ساخت و گسترش جایگاههای برداشت آب در گناباد با بهرهگیری از مشارکت شهروندان نیکوکار در قالب "طرح نذر آب" برای کاهش مشکل تامین آب مردم در راستای رویکرد دولت تدبیر و امید در دستور کار قرار گرفت.
فرماندار گناباد همچنین طولانی بودن خط انتقال آب را از مشکلات مهم در این شهرستان ذکر و بیان کرد: با این وجود هماینک مخزن بزرگ ۱۰ هزار مترمکعبی آب در این شهرستان آماده بهرهبرداری است تا در مواقع بحرانی، کمبود آب و بروز رخدادهای غیرمترقبه در طول مسیر به مدت ۴۸ ساعت آب آشامیدنی مورد نیاز مردم را در گناباد تامین کند.
وی گفت: اقدامات شاخصی پس از یپروزی انقلاب اسلامی تاکنون و به ویژه در دوران فعالیت دولت تدبیر و امید برای تامین آب شرب در نقاط مختلف شهری و روستایی شهرستان گناباد صورت گرفته بطوری که همه روستاییان این خطه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند و هیچ مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
قربانی افزود: بخاطر همین اقدامات و تلاشهای هشت سال اخیر دولت جمهوری اسلامی ایران، هیچیک از روستاهای شهرستان گناباد در طول دو سال اخیر قطع جریان آب نداشتهاند.
رییس اداره آب و فاضلاب گناباد هم گفت: توسعه شبکه و جایگاههای برداشت آب در قالب طرحهای مشارکتی با همکاری فرمانداری، شهرداری، شورای اسلامی و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان از سال ۱۳۹۶ آغاز شد و طرح نذر آب نیز با همکاری افراد نیکوکار برای اجرای طرحها در دستور کار قرار گرفت.
هادی حیدرنیا مهمترین اهداف طرح نذر اب را ارتقاء کیفیت و سهولت دسترسی عموم مردم به آب آشامیدنی بهداشتی ذکر و بیان کرد: شهروندان نیکوکار گنابادی مشارکت خوب و موثری در اجرای این طرح داشتهاند.
چهار چابگاه برداشت آب با هزینه دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال امروز ۳۰ آذر ماه در گناباد مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
۵۵ هزار هزار مشترک شامل ۲۶ هزار مشترک شهری و ۲۹ هزار مشترک روستایی زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب گناباد قرار دارند.
۲۴۹ لیتر آب در هر ثانیه از ۲۲ حلقه چاه عمیق برای مصرف مشرکان شهری در گناباد برداشت میشود.
۴۲ حلقه چاه عمیق، ۱۱ مجتمع آبرسانی و ۹۹ دستگاه منبع آب زمینی و هوایی نیز برای تامین نیاز مشترکان در ۷۵ روستای گناباد بکار گرفته شده است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.