وحید علی ضمیر روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ پارک کوچک و بزرگ در سطح شهر همدان وجود دارد افزود: سرانه فضای سبز شهر همدان بدون احتساب باغ ها در حال حاضر ۱۱.۵ متر مربع و با احتساب باغ ها ٣٠ مترمربع است.
وی اضافه کرد: سالانه مبلغ قابل توجهی برای نگهداری بیش از ٦٥٠ هکتار فضای سبز موجود در شهر همدان با احتساب تأمین آب، گل، نهال و نگهداری و حفظ آن هزینه میشود.
علی ضمیر افزود: نگهداری فضای سبز اقدام بزرگی است و برای کاشت، نگهداری و توسعه آن هر ساله در فصول مختلف کاشت گیاهان انجام می شود.
وی ادامه داد: امسال عملیات واکاری گلهای فصلی در بهار و کاشت گلهای تابستانه با تنوع گونهای شامل اطلسی، شاه پسند، جعفری، آلیسوم، کوکب، رعنا زیبا و سایر گونه ها که در مقابل گرما مقاومت بیشتری دارند انجام شد.
علی ضمیر یادآور شد: همچنین عملیات کاشت درختچه های زینتی شامل انواع رزها، شمشادها، زرشک، ژونی پروس، پرطاوسی، یاس زرد و نیز سایر گیاهان سازگار با محیط آب و هوایی همدان صورت گرفت.
معاون خدمات شهری شهرداری همدان با بیان اینکه امسال طرح توسعه فضای سبز با هدف افزایش سرانه فضای سبز شهری و ایجاد زیبایی بصری بیش از سال گذشته انجام شده است بیان کرد: احداث دو پارک فرامنطقه ای از اقدامات بزرگ در سطح شهر است.
وی داشتن شهری سالم و عاری از آلودگی را نیازمند همکاری، مشارکت و تعامل شهروندان و مدیریت شهری دانست و بر آگاه سازی و فرهنگسازی به خصوص در حوزه سلامت اجتماعی خانواده ها تاکید کرد.
علی ضمیر گفت: آشنا کردن هر چه بیشتر کودکان و نوجوانان با قوانین شهروندی و اجتماعی، به منظور داشتن جامعه ای سالم و ایمن ضروری است.
معاون خدمات شهری شهرداری همدان خاطرنشان کرد: مدیران شهری با برنامه ریزی که در درون شهرها انجام می دهند برای رشد و پیشرفت شهرها برنامه ریزی می کنند که زیرساخت های دستیابی به توسعه شهرها فراهم می شود.
وی به نقش کلیدی و مهم شهر اشاره کرد و گفت: شهروندان مسئولیت پذیر، اخلاق مدار، مشارکت جو و مردم مدار شهروندان برگزیده ای که با الگوسازی در جامعه با مدیریت شهری همراه هستند.
علی ضمیر با بیان اینکه روزانه و به طور متوسط ۴۰۰ تن زباله در شهر همدان تولید می شود افزود: تولید پسماند؛ جابجایی، تفکیک و پردازش از مبدا، جمعآوری و همچنین تفکیک، پردازش، تغییر و تبدیل پسماند، چرخه اصلی پسماند را شکل میدهد.
وی عنوان کرد: هر زمان همراهی شهروندان را با مدیران شهری داشتیم مسیر توسعه و پیشرفت آسان تر خواهد شد و زمانی که اعتماد متقابل بین شهروندان و مدیران ایجاد شود سطح مشارکت بالاتر می رود.
بیش از ۶۵۰ هکتار فضای سبز شهری در شهر همدان وجود دارد.