به گزارش شامگاه یکشنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور در بازدید از دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی، با بیان این که حوزه نباید از تحولات نوین فاصله بگیرد و برکنار باشد، افزود: اگر فاصله ایجاد شود، حوزه نقش میدانی و اثرگذار خود را از دست خواهد داد، لذا ضروری است حوزه های علمیه مجموعه ظرفیت های خود را در فضای IT و فضای مجازی وارد کنند تا تأثیرگذار باشند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: این که امروز حوزه با ابعاد وسیح در فضای مجازی حاضر شود کاملا هوشمندانه است و این امر باید مطابق با نیازهای روز جامعه بیش از پیش تقویت شود.
وی ادامه داد: این که منتظر باشیم به تدریج حوزه به رشد و بالندگی برسد، کافی نیست و ضروری است حرکت سریع و رو به جلو متناسب با جامعه و ارزش های انسانی داشته باشیم.
بهجت پور با بیان این که حوزه های علمیه خواهران جزو مجموعه های پیشرفته در مباحث IT و فضای مجازی است، گفت: حوزه خواهران بر استمرار حرکت در این مسیر اصرار دارد و در صدد تقویت روز به روز این ظرفیت است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان این که بستر فضای مجازی، فرصت خوبی است تا از ظرفیت بانوان به نحو احسن در فعالیت های اجتماعی استفاده شود، بیان داشت: در همین راستا نیاز است رشته هایی مطابق با نیازهای اجتماعی زنان در حوزه های علمیه خواهران ایجاد شود و تربیت نخبگانی در این جهت صورت بگیرد.
وی با اشاره به این که حوزه های علمیه خواهران آماده همکاری با دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در راستای توسعه مجازی است، ادامه داد: افق روشنی در پیش روی این همکاری ها وجود دارد و به طور حتم تأثیرگذار خواهد بود.
بهجت پور تصریح کرد: ما باید در فضای مجازی هیمنه دشمنان و ناهنجاری های اجتماعی را بشکنیم و وقتی این امر تحقق پیدا کرد و سلطنت فضای مجازی شکست ما قدرت بازدارندگی پیدا خواهیم کرد و می توانیم با ایجاد قوت مقاومت به قدرت برسیم و وقتی قدرتمند شدیم امر به معروف و نهی از منکر ما نیز اثرگذار خواهد شد.
در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام رضا حاج حسینی، رییس دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی، گزارشی تفصیلی از فعالیتهای صورت گرفته در دفتر مطالعات اسلامی ارائه کرد.
پژوهشگاه فضای مجازی به عنوان بازوی پژوهشی شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و همچنین نقطه اتصال و ارتباط مراکز علمی و پژوهشی کشور در حوزههای مرتبط با فضای مجازی، از سویی متکفل پاسخگویی به نیازهای پژوهشی شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی برای پشتیبانی از راهبردها، سیاستها و برنامهها بوده و از سوی دیگر، هدایت و توسعه ظرفیتهای پژوهشی در راستای اولویتهای فضای مجازی کشور را عهدهدار است.