عباس پورمیدانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: واحدهای فرآوری محصولات در کنار مزارع و باغات استان ایجاد خواهد شد تا ارزش افزوده اقتصادی فعالیتهای کشاورزی در قم با رشد قابل توجهی مواجه شود.
وی افزود: برای نمونه تولید پسته در قم طی سالهای اخیر بسیار افزایش یافته است که با استفاده از ظرفیت واحدهای فرآوری میتوان این محصول را با رعایت استانداردهای مشخص شده آماده و به بازارهای داخلی و بین المللی صادر کرد.
وی ادامه داد: در همین رابطه بر اساس برنامهریزیهای انجام شده از سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در بخش فرآوری محصولات کشاورزی استان حمایت و روند صدور مجوز و پرداخت اعتبارات بانکی لازم برای آغاز به کار ایشان تسهیل می شود
پورمیدانی گفت: کشاورزی در قم روند رو به گسترشی دارد و با ایجاد واحدهای فرآوری، سهم این بخش مهم اقتصادی در حوزه تولید و اشتغال استان ارتقا قابل توجهای خواهد یافت.
وی ادامه داد: فرآوری محصولات کشاورزی نقش مهمی در موفقیت طرحهای ارائه شده برای تجاری سازی فعالیتهای این بخش دارد و موجب کاهش تلفات تولید و زیانهای ناشی از آن میشود.
نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم فعالیت میکنند که در این میان بیش از یک هزار تن خانم هستند.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.