«حاجی رضا تیموری» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این مبلغ بدهی، مشترکان بخش های خانگی ۱۱۱ میلیارد تومان، تجاری ۱۳۱میلیارد تومان، عمومی و ادارات ۹۱ میلیارد تومان است.
وی افزود: کشاورزان با احتساب آب و آبفا ۱۴۳میلیارد تومان و مشترکان صنعتی ۴۳ میلیارد تومان بدهی را به خود اختصاص داده اند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به اینکه امسال شاهد مشارکت خوب مشترکان در مدیریت مصرف برق در تابستان بودیم، گفت: مبلغ ۱۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به عنوان پاداش، برای مشترکان تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: از این مبلغ ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان سهم صنایع، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان سهم کشاورزان و یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هم سهم سایر مشترکان است و به حساب بستانکاری آنها منظور خواهد شد.
این مقام مسئول، به اجرای طرح برق امید با هدف اصلاح الگوی مصرف برای مشترکان پرمصرف و خوش مصرف گفت: کلیه مشترکان تحت پوشش شرکت می توانند با نصب اپلیکیشن برق ایران(برق من) از کافه بازار و انتخاب گزینه برق امید از اپلیکیشن مذکور، مشاهده کنند که در کدام گروه از مصرف کنندگان (کم مصرف، خوش مصرف و یا پرمصرف) جای دارند.
وی ابراز داشت: بر اساس مصوبه هیات وزیران کشور به پنج منطقه مختلف جغرافیایی (۱، ۲، ۳ و۴ گرمسیری و عادی) تعریف شده است. در این تقسیم بندی استان تهران در منطقه عادی قرار دارد؛ بنابر این الگوی کممصرفی در ماههای غیرگرم(از ابتدای مهر تا پایان اردیبهشت) کمتر از ۸۰ کیلووات ساعت و برای ۴ ماه گرم(از ابتدای خرداد تا پایان شهریور) ۱۰۰ کیلووات ساعت تعیین شده است.
تیموری خاطر نشان کرد: اپلیکیشن برق ایران(برق من) با توجه به شرایط کرونا و به منظور رفاه حال مشترکان، در راستای ارائه خدمات به صورت غیر حضوری با ارائه ۴۰ نوع خدمت است که مشترکان می توانند با نصب اپلیکیشن و ثبت نام در این سامانه تمامی خدمات مورد نیاز را بدون مراجعه حضوری و تنها از طریق تلفن همراه خود دریافت کنند.