«ناصر بیکی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۵۶۶ فقره از کارتهای بازرگانی فعالان اقتصادی استان مرکزی در داخل استان و ۱۹۴ فقره دیگر نیز در تهران صادر شده است.
وی با بیان اینکه قانون صدرو کارتهای بازرگانی دارای نواقصی است، ادامه داد: در این فرآیند مهم باید اقامتگاه و محل واقعی فعالیت اقتصادی و ثبت شرکت متقاضیان ملاک عمل قرار گیرد در صورتی که در قانون هیچ اشارهای به این مهم نشده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی جلوگیری از صدور کارتهای بازرگانی فعالان اقتصادی استان مرکزی در خارج از استان را از برنامههای اولویتدار این نهاد عنوان کرد و اظهار داشت: در شرایطی که فعالان اقتصادی از زیرساختها و خدماتی همچون آب، برق، گاز، تلفن این استان استفاده میکنند و محیط زیست این استان را به مخاطره میاندازند نباید کارتهای بازرگانی این قشر که سرمایه اقتصادی به دنبال دارد، در خارج از استان صادر شود.
بیکی بیان کرد: رایزنیهایی نیز با اتاق بازرگانی ایران در خصوص ارسال لایحهای مبنی بر اصلاح قانون صدور کارتهای بازرگانی به مجلس شورای اسلامی انجام شده که امید است خانه ملت نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشد.
وی گفت: ۶۷ کارت بازرگانی از مجموع ۱۹۴ فقره کارت صنعتگران استان مرکزی در خارج از استان مربوط به شرکتهای بزرگی همچون پتروشیمی شازند، آلومرول اراک و آبسال و بوتان ساوه است که این واحدهای تولیدی دارای گردش مالی چشمگیری هستند که تمامی این امتیازات از مکان محل فعالیت سلب و در محل صدور کارت بازرگانی هزینه میشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی افزود: : دارندگان کارتهای بازرگانی از برنامهها و کلاسهای آموزشی در زمینه آشنایی با تازهترین راه های صادرات، واردات و بازرگانی خارجی برخوردار میشوند.
بیکی پیگیری مصوبات، طرح و بررسی موضوعات، بررسی و پایش مشکلات و موانع تولید، افزایش تعامل هر چه بیشتر بخش خصوصی با نهادهای دولتی، بهبود شناسایی چالشهای فضای کسب و کار و اطلاع رسانی خدمات شورای گفتوگو از دیگر برنامههای این نهاد در سال جاری است.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.