به گزارش ایرنا، محمود خسروی وفا در بیست و هشتمین جلسه ستاد بازیهای پارالمپیک و پاراآسیایی که به صورت وبینار برگزار شد، اظهار داشت: پیشنهاد داریم که تعداد روزهای اردوها را بیشتر کنیم تا استاندارد قرنطینه را در شرایط کرونایی رعایت کرده باشیم. نباید سلامتی ورزشکاران را فدای چیز دیگری کنیم. از ورود و خروج مکرر مربی، ورزشکاران و عوامل برگزاری در طول مدت برگزاری اردوها باید پرهیز شود تا ویروس به شرکت کنندهها انتقال داده نشود.
وی افزود: برای بیشتر شدن تعداد روزهای اردوها، تیمهای ملی مهم هستند و نباید اسیر برگزاری لیگ باشیم. در واقع، برنامه تیمهای ملی مقدم بر برگزاری لیگ است و لیگها باید در خدمت تیمهای ملی باشند.
خسروی وفا با تاکید مجدد بر کنترل وضعیت پزشکی ورزشکاران خاطر نشان کرد: در ستاد تصویب شده بود که ورزشکاران با خوداظهاری در شرایط کرونایی، آخرین وضعیت سلامتی و پزشکی خود را گزارش کنند اما متاسفانه فقط یک سوم این کار را انجام دادهاند و بعضا به طور ناقص. لذا تاکید میکنم که حمایتها و پرداختها منوط به خوداظهاری صورت خواهد گرفت.
رییس کمیته ملی پارالمیپک درخصوص لزوم برگزاری اردوها متناسب با شرایط آب و هوایی توکیو نیز تاکید کرد.
در این نشست تصویب شد که تعداد روزهای اردوهای آمادگی بازیهای پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ تا پایان سال جاری افزوده شود. بدین ترتیب که اولویت اول (شانس طلا) از ۲۵ روز به ۳۰ روز، اولویت دوم (شانس نقره) از ۲۰ روز به ۲۵ روز، اولویت سوم (شانس برنز) از ۱۵ روز به ۲۰ روز و اولویت چهارم از ۱۰ روز به ۱۵ روز تبدیل شود.
ضمنا فدراسیونها موظف شدند فیلم تمرینات ورزشکاران را تهیه و به پارالمپیک ارسال کنند.
در بخش دیگری از جلسه نیز تصمیم گرفته شد که فدراسیونها، نمونه پیشنهادات تجهیزات و البسه مورد نیاز را تا ۲۵ بهمن جهت بررسی در کارگروه تخصصی به پارالمپیک ارسال کنند.
درخصوص بازیهای پاراآسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۱ نیز مقرر شد که فدراسیونها برای رشتههای پارابدمینتون، پاراتنیس، گلبال، پاراشنا، پارادو و میدانی، پاراوزنهبرداری، بوچیا، بسکتبال با ویلچر و پاراتکواندو تا پایان سال جاری، حداقل یک دوره استعدادگزینی را جهت ارزیابی اولیه وضعیت جوانان اجرا کنند و پیشنهادات پارالمپیک و فدراسیونها برای بهبود وضعیت جوانان در جلسه بعد مورد بررسی قرار گیرد.