کرمان - ایرنا - استاندار کرمان، شعر را اصیل‌ترین روایت هویت فرهنگی کشور دانست و گفت: مرز ایران فرهنگی گستره وسیعی در دنیا دارد و شعر گویاترین زبان در پیوند انسان‌ها و روایتگر اوضاع و احوال، فرهنگ و هویت دوره‌های مختلف است. 

به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز دوشنبه در آیین اختتامیه بیست و ششمین جشنواره ملی شعر رضوی در محل تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: جشنواره شعر رضوی دارای رسالتی سنگین در روایت دقیق از ارادت ایرانی ها به ائمه اطهار (ع) است.

وی عنوان کرد: به اعتقاد من شعر دست بالا را در روایتگری دارد که در نسل های آینده، شناختی از شخصیت و هویت را منتقل می‌کند.

استاندار کرمان با بیان اینکه شعر در شکل گیری هویت ایرانی اسلامی نقش عظیمی می تواند داشته باشد، نوع روایتگری ارادت ایرانیان به امام رضا (ع) و ائمه معصومین (ع) را در اشعار مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: این روایتگری می تواند سطحی باشد یا از عمق یک اعتقاد برخیزد. 

زینی وند ادامه داد: در سال‌های آینده ادبیاتی حول محور جبهه مقاومت و سردار سلیمانی در استان کرمان با طرح این سئوال که ما درباره مکتب شهید سلیمانی چگونه می خواهیم شعر بگوییم و او را معرفی و روایت کنیم، شکل می گیرد.

وی گفت: سپهبد شهید سلیمانی شخصیتی است که در مرزهای خاورمیانه چنان جذبه ای ایجاد کرد که او را رهبر معنوی خود می پذیرند. 

استاندار کرمان با طرح این سئوال که چگونه می خواهیم ادبیات سردار سلیمانی را به شعر تبدیل کنیم، بیان داشت: روایت تک بعدی از ایشان ممکن است وی را فردی ملی گرای وطن پرست به معنای عام معرفی کند، اما اگر اندیشه و فعالیت های او در خاورمیانه و عشق به ملت ها و آزادی خواه و تلاش در راه استقرار مقاومت در برابر ظلم و ستم روایت کنیم، ایران دوستی شهید قاسم سلیمانی به عنوان تقویت ایران به عنوان پایگاه مستحکم در دفاع از همه آزادگان دنیا خواهد بود. 

وی جشنواره شعر رضوی را رویداد مهم و غنی خواند و ابراز امیدواری کرد، تا سال های سال تکرار و به عنوان رویداد تاریخی در تاریخ استان پرعظمت تاریخ ساز کرمان ثبت شود و در مراحل مختلف برای نسل های آینده روایتگر واقعی هویت این سرزمین و ایران اسلامی باشد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز با اشاره به ربع قرن برگزاری جشنواره شعر رضوی گفت: این جشنواره در تقویم رسمی فرهنگ کشور ثبت شده و ۱۴ مجموعه اشعار این جشنواره تاکنون به چاپ رسیده است. 

محمدرضا علیزاده به بانک اطلاعاتی جشنواره از شاعران ولایی، پژوهشگران ادبی اشاره داشت و مهمترین هدف جشنواره را اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی با استفاده از ظرفیت فرهنگ و ادب و هنر کشور دانست. 
وی گفت: از اتفاقات خوب بیست و ششمین دوره جشنواره شعر رضوی، حضور پررنگ شعرای کشوری و استان است. هزار و ۸۱۳ اثر به دبیرخانه این دوره از جشنواره رسیده که ۱۴ اثر به عنوان برگزیده مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.