خمین - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: ۲ میلیون و ۷۲ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

« عباس ارشدی » روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان تولید  از ۳ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۴۲۵ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی خمین حاصل شده است.
وی با بیان اینکه خمین دومین تولید کننده گوشت سفید مرغ در سطح استان مرکزی است، اضافه کرد: ۱۱۱ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره در این شهرستان فعال است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: هفت هزار و ۴۲۱ تن گوشت سفید مرغی امسال در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
ارشدی یاداور شد: سه واحد مرغ بومی گوشتی با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه، هشت واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید ۴۱ هزار و ۵۰۰ قطعه، یک واحد پرورش مرغ مادر بومی با ظرفیت ۱۲ هزار قطعه‌ای و یک واحد مرغ زینتی با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه‌ای در این شهرستان فعال است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: در خمین چهار واحد مرغداری تخم‌گذار با ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه‌ای نیز فعال است و این شهرستان در تولید تخم‌مرغ در جایگاه هفتم استان قرار دارد.
وی ادامه داد: ۹۹۷تن تخم‌ مرغ در سال جاری در خمین تولید و روانه بازار مصرف شده است.
خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی  قرار دارد که چهار هزار نفر از جمعیت ان بهره‌بردار بخش کشاورزی هستند.