شیراز-ایرنا-معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:هدف از اجرای طرح کشوری "یاریگران زندگی" که با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی به ویژه آموزش و پرورش در حال اجراست،؛ جلوگیری از روی آوردن افراد جدید به اعتیاد و افزایش شمار معتادان در جامعه است.

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، سردار ناصر اصلانی در بازدید از دهکده سلامی شیراز که با هدف نگهداری و بازپروری معتادان راه اندازی شده، افزود: اولویت اول این ستاد در زمینه مبارزه با مواد مخدر، اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی است.
وی بیان داشت: در استان فارس نیز اقدامات ارزشمندی در زمینه شناسایی و جمع‌آوری معتادان متجاهر انجام شده است.

متجاهر به کسی گفته می‌شود که کاری خلاف شرع را آشکارا و بی پرده انجام دهد.

کنترل قاچاق در فارس با دشواری‌هایی همراه است

بنا به این گزارش، استاندار فارس نیز در دیدار با معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: وجود حدود ۲۰۰ هزار تبعه خارجی و همسایگی با هشت استان که در برخی زمینه‌ها جرم خیز هستند، کنترل قاچاق را در این استان که دارای پنج میلیون نفر جمعیت و ۳۶ شهرستان است با دشواری‌هایی همراه کرده است.

عنایت‌الله رحیمی، با اشاره به اینکه برای مبارزه با قاچاق باید کنترل مرزها را تشدید کنیم، افزود: امکانات مورد نیاز برای مدیریت آسیب‌های اجتماعی و مقابله با ناهنجاری‌ها و قاچاق باید به صورت متناسب با شرایط هر منطقه در اختیار استان‌ها قرار گیرد تا مدیران استانی و شهرستانی بتوانند در این زمینه با موفقیت عمل کنند.
وی اضافه کرد: دوگانگی ایجاد شده در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، موجب ایجاد آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
رحیمی اظهار داشت: وجود آشفتگی در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی، تاثیر بسیار زیادی در بروز ناهنجاری‌ها دارد و دستگاه‌های فرهنگی که مدعی فعالیت در این زمینه هستند باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.
استاندار فارس بیان کرد: تلاطم‌های اقتصادی که موجب بروز ورشکستگی و مهاجرت افراد می‌شود می‌تواند تاثیر زیادی در ایجاد آسیب‌های اجتماعی داشته باشد.
رحیمی ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی از مسائل کلان ناشی می‌شود و با برنامه‌ریزی در محدوده‌های کوچک نمی‌توان این مسائل را مدیریت کرد.