تهران- ایرنا- استاندار تهران اعلام کرد: کاهش نرخ بیکاری در شرایط کرونا و تحریم‌های ظالمانه اقتصادی اقدامی کم نظیری بود که در این استان اتفاق افتاد.

به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه در آیین افتتاح انتقال آب سد ماملو که بصورت ویدئو کنفرانس در محل وزارت نیرو برگزار شد گفت:  ما در شرایط سخت و در زمانی که کشور تحت تحریم ظالمانه دشمن قرار دارد و منابع مالی و داخلی نیز حداقل است، می‌توانیم با عزم و اراده و برنامه اقدامات خوبی را رقم بزنیم.

وی تصریح کرد: راهبرد استانداری تهران بر مبنای حفظ و صیانت از اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید در استان تهران است و معتقدم تحقق عملی شعار جهش تولید در راستای تلاش مسئولان برای رفع مشکلات صاحبان صنایع در استان تهران است.

استاندار تهران تاکید کرد: در دوسال گذشته بر اساس اعلام مرکز آمار همواره شاهد کاهش نرخ بیکاری در استان تهران بودیم و این اتفاق در شرایطی رقم خورد که با اعمال تحریم های ظالمانه و بی سابقه علیه ملت ایران اقتصاد کشور و به دنبال آن وضعیت تولید خیلی شرایط مطلوبی نداشت.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم و شیوع بیماری کرونا خوشبختانه حتی یک واحد تولیدی در استان تهران هم تعطیل نشد و این اتفاق کم سابقه است.

به گزارش ایرنا، همزمان با سی و سومین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، امروز /سه‌شنبه/ ۲۳ طرح انتقال، توزیع و تولید پراکنده شرکت برق منطقه‌ای تهران با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان با همکاری بخش خصوصی و پروژه آبی انتقال آب از سد ماملو به بهره‌برداری رسید.

این طرح‌ها در حوزه برق شامل احداث، توسعه، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های انتقال و توزیع و احداث هشت نیروگاه تولید پراکنده شرکت برق منطقه‌ای استان تهران است که به صورت ویدئوکنفرانس با دستور وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید.

برای احداث هشت نیروگاه تولید پراکنده با ۴۳.۵ مگابایت تولید، ۲۶۱ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی هزینه شده است.

پروژه‌های برقی افتتاح شده در ایستگاه سی و سوم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران شامل سه نیروگاه پراکنده، پنج نیروگاه مقیاس کوچک و ۱۶ پروژه تامین برق، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه است که هدف از اجرای آنها تامین برق مشترکان، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، بهبود پایداری برق و تامین برق مسکن مهر است.

پروژه آبی نیز انتقال آب از سد ماملو به صنایع پایین دست نیز با اجرای ۲۳ کیلومتر خط انتقال شامل نصب ۲ مخزن است که از اهداف اجرای این پروژه می‌توان به تامین سالانه هفت میلیون مترمکعب آب مورد نیاز نیروگاه‌های شهدای پاکدشت، شاهد و شهرک صنعتی عباس‌آباد، جلوگیری از برداشت آب‌های زیرزمینی و تامین آب مورد نیاز معادن شن و ماسه مستقر در منطقه اشاره کرد.

از میان این طرح ها ۱۵ طرح مربوط به حوزه برق است که در طرح توسعه‌ای شرکت برق منطقه‌ای تهران یک پست جدید با ظرفیت ۲۳۰ کیلوولت بهارستان ایجاد شده است.

از دیگر طرح‌های افتتاحی امروز می توان به یک پست ۶۳ کیلوولت مهستان در هشتگرد ویژه تامین برق مسکن مهر و یک نیروگاه دیجی در شهرک صنعتی چرمشهر ورامین اشاره کرد.

دومین مرحله افتتاح طرح‌های مهم صنعت آب و برق در قالب پویش هر هفته #الف_ب_ایران فعالیت خود را از فروردین‌ماه امسال آغاز کرد.

این مرحله از پویش، بهره‌برداری از طرح‌های مهم صنعت آب و برق را برای سراسر کشورمان در شرایط سخت تحریمی به همراه داشت و نشان داد با وجود شرایط سخت تحمیل شده به کشور،  قطار سازندگی دولت «تدبیر و امید» زمین‌گیر نشده و همچنان با قوت رو به جلو در حرکت است.

وزیر نیرو در زمان راه اندازی این پویش به مردم قول داده بود تاپایان سال هر هفته از پروژه های مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور رونمایی کند. در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران مقرر است از ۲۵۰ پروژه مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان بهره‌برداری شود.