سید فخرالدین هاشمی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرحها با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به ثمر مینشیند.
وی ادامه داد: برترین این طرحها، ساخت دبیرستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است که در نیمه دیماه آماده بهرهبرداری است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان تصریح کرد: علاوه بر این تعداد، ۱۸ مدرسه با ۱۰۲ کلاس درس نیز در دست اجراست تا بتواند نیاز جزیره قشم به فضای آموزشی مناسب را تامین کند.
وی اظهار کرد: ۲۵ مدرسه با ۲۸۲ کلاس درس در این شهرستان غیراستاندارد است که با تعامل با خیران مدرسه ساز و اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان به زودی نوسازی و بهسازی میشود.
هاشمی گفت: مدارس غیراستاندارد و همچنین کمبود فضای آموزشی با توجه به افزایش جمعیت دانش آموزی از چالشهای حوزه فضاهای آموزشی در جزیره قشم است که با کمک خیران مدرسه ساز این مهم قابل رفع است.
وی کیفیت بخشی به فضاهای آموزشی را از سیاستهای جدی درحوزه مدرسه سازی دانست و افزود: سرانه استاندارد آموزشی ۸.۳ مترمربع است که میانگین این سرانه در کشور ۵.۲ و در استان هرمزگان ۵.۵ و در جزیره قشم ۴ مترمربع است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان ضمن تشریح اعتبارت دولتی و مشارکت بخش خصوصی در حوزه مدرسهسازی تصریح کرد: معافیت مالیاتی برای خیرین مدرسهساز یکی از ظرفیتهای قانونی است که میتواند تشویق بخش خصوصی برای افزایش مشارکت در این امر را در پی داشته باشد.
وی از طرح آجر به آجر برای مشارکت همگان در مدرسه سازی سخن گفت و ادامه داد: تا کنون در استان هرمزگان تعداد هفت هزار و ۵۰۰ نفر به این طرح پیوستهاند که میتواند کمک شایانی به محرومیتزدایی در آموزش کشور کند.