سمنان- ایرنا- مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: تاکنون ۱۴۱ پرونده تاسیسات‌گردشگری استان برای دریافت تسهیلات جبران خسارت کرونا به بانک‌ها معرفی شده است و به ۵۰ درصد از این متقاضیان وام پرداخت شد.

به گزارش ایرنا، مهدی جمال روز چهارشنبه به رسانه ها افزود: اجرایی نشدن امهال تسهیلات ‌بانکی بزرگ‌ترین مشکل تاسیسات ‌گردشگری استان سمنان است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: تاسیسات‌ گردشگری استان به‌دلیل شیوع ویروس‌ کرونا دچار آسیب‌های جدی شدند و نیاز به حمایت ویژه دارند.

وی با تأکید بر لزوم امهال تسهیلات تاسیسات گردشگری، گفت: این مساله باید بر اساس تاکید و مکاتبه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استانداران اجرایی شود.

جمال رفع مشکلات مرتبط با پرداخت مالیات، بیمه تامین‌اجتماعی و پرداخت تسهیلات بانک‌ها به تاسیسات‎ گردشگری استان را خواستار شد و تاکید کرد: با توجه به آسیب‌های واردشده ناشی از کرونا، آب و برق و گاز تاسیسات‌گردشگری نباید قطع شود.

وی بر تسریع در پرداخت تسهیلات توسط بانک‌های استان سمنان تاکید و اضافه کرد: فعالیت بیشتر تاسیسات ‌گردشگری استان متوقف شده است.

بر اساس مصوبات، تاسیسات گردشگری می‌توانند از امهال تسهیلات و تعرفه‌های حامل‌های انرژی برخوردار شوند. بانک‌ها موظف هستند این تسهیلات را تا اسفند‎ماه امسال پرداخت کنند و تنفس زمان پرداخت تسهیلات تا خرداد ماه ۱۴۰۰ خواهد بود.

بر اساس مصوبه اعلامی توسط وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استانداران، بسته حمایتی از حوزه گردشگری شامل امهال بازپرداخت تسهیلات بانکی قبلی دریافت‌شده تا پایان سال ۹۹، تمدید مهلت پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی سال ۹۹، امهال هزینه‌های آب، برق و گاز، امهال هزینه‌های مالیاتی سررسید سال ۹۹ تا پایان سال جاری و تسهیلات‌ بانکی بنگاه‌محور با کارمزد ۱۲ درصد و دوره تنفس ۶ماهه است.

در استان سمنان ۹۰ اقامتگاه بوم‎گردی، ۱۵ هتل و مهمان‌سرا، ۱۴ اقامتگاه‌سنتی، پنج مهمان‌پذیر، پنج مجتمع گردشگری، ۷۹ خانه مسافر، یک هتل‌آپارتمان، دو مرکز تفریحی‌سرگرمی، یک اردوگاه، یک متل، ۳۱ دفتر خدمات مسافرتی، ۴۲ رستوران بین‌راهی، ۱۹ سفره‌خانه سنتی و سه موسسه آموزش گردشگری فعال است.