جوهر نادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قاچاق کالا و ارز به صورت کم و بیش در تمامی کشورهای دنیا روی میدهد که از مهمترین عوامل بوجود آوردنده آن، بالا رفتن میل مصرفگرایی کالاهای خارجی، پایین بودن ریسک قاچاق کالا و ارز و مشکلات ساختاری بخش تولید است.
وی افزود: استان ایلام نیز با وجود داشتن ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق اما با توجه به نظارت مستمر نیروهای اطلاعاتی و انتظامی به نسبت سایر استانها، پدیده قاچاق کالا و ارز شیوع کمتری دارد ولی با این وجود در سالهای اخیر این پدیده در استان نیز تا حدی پررنگ شده است.
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ایلام با اشاره به برنامههای دستگاههای مسوول به منظور مقابله با پدیده قاچاق کالا که بیشترین ضربه را به تولیدات داخلی میزند، یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۲۱ پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز در استان تشکیل شده که این مقدار در دوره مشابه پارسال ۵۹۲ پرونده بوده است.
نادری تاکید کرد: ۳۸ مورد از پروندههای قاچاق در استان بیش از یک میلیارد ریال ارزش داشته و ۶۸۳ پرونده نیز کمتر از یک میلیارد ریال ارزشگذاری شدهاند.
وی اضافه کرد: مجموع ارزش پروندههای کشف شده حوزه قاچاق کالا و ارز این استان در بازه زمانی ذکر شده افزون بر ۵۱۰ میلیارد ریال است.
مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری ایلام گفت: مهمترین پروندههایی که در این مدت توسط دستگاههای کاشف بدست آمده را محموله مکملهای دارویی در مرز مهران به ارزش ۱۱۰ میلیارد ریال و کشف حدود ۶ میلیون ماسک بهداشتی توسط سپاه عنوان کرد.